MagicBrush WaterLily fotvårdare i korthet:


Magic Brush Hufauskratzer Water Lily - Hållbar hovskrapa med integrerad borste

Magic Brush HUF Outkirat Water Lily är ur hållbar produktion: Upp till 60% av plasten (PP) återvinns. Dessutom används upp till 55% risfibrer och halm. Detta gör hovutbrottet till ett miljövänligt val.

Förutom sina miljövänliga egenskaper erbjuder Magic Brush HUF -utkanten Water Lily också praktiska fördelar. Den är utrustad med en metallskrapa och en rengöringsborste och möjliggör därmed effektiv och grundlig rengöring av hovarna.

Magic Brush Hufauskratzer Water Lily är särskilt lämplig för miljömedvetna hästägare och hästentusiaster som inte bara värderar effektiv vård, utan också för att välja ett hållbart produktval.

Översikt:

  • Tillverkad av upp till 60% återvunnen plast
  • Dessutom upp till 55% risfibrer och halm
  • Med metallskrapa och rengöringsborste

Tekniska data:

  • Material: Recyceler -plast (PP), risfibrer, halm
  • Längd: 3 cm

leveransomfång:

1x Magic Brush HUF Outline Water Lily

faq

Vilken funktion uppfyller den magiska borsten hufauskratz vattenliljan?
Havens yttre skrapare används för att effektivt och grundlig rengöring av hovarna. Den är utrustad med en metallskrapa och en borste och är gjord av hållbart material.

för vem är Magic Brush Huf Outchirter Water Lily särskilt lämplig?
Hovkonturen är särskilt lämplig för miljömedvetna hästägare och hästentusiaster, som inte bara lägger stor betydelse för effektiv vård, utan också på ett hållbart produktval.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.