Trådhållare, röd plast i korthet:


konsol av plast, röd - hög kvalitet och praktisk förvaring för ditt träns

Den tyghållaren av plast, röd , erbjuder en effektiv lösning för att hänga och lagra ditt träns. Tillverkad av högkvalitativ plast, är denna hållare både robust och hållbar och säkerställer att ditt träns förblir i optimalt skick.

Denna tränshållare designades för väggmontering och är därför ett idealiskt val för stall eller ridklubbar för att hålla ordningen och använda rummet effektivt. Dess röda färg ger den ett livligt utseende som matchar varje stabil inredning.

Bridle Holder är särskilt lämplig för ryttare och stabila ägare som letar efter en effektiv, rymdsparande och anständig lagringslösning för sina träns. Tillverkad i Tyskland kan du lita på dess höga kvalitet och tillförlitlighet.

Översikt:

  • Plast av hög kvalitet
  • Väggmontering för effektiv användning av rymden
  • Optimal lagringslösning för BRIDLES

Tekniska data:

  • Material: Högkvalitetsplast
  • Färg: röd
  • Tillverkad i Tyskland

leveransomfång:

1x tyghållare av plast, röd

faq

Vilken funktion gör tränshållaren av plast, röd?
Plastkonsolen, Röd, erbjuder en effektiv och anständig lösning för att hänga och lagra ditt träns.

för vem är tränshållaren tillverkad av plast, röd special?
Bridle Holder är särskilt lämplig för ryttare och stabila ägare som letar efter en rymdsparande och anständig lagringslösning för sina träns.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.