Covalliero Bröstvårta i plast i korthet:


Covalliero Hufkratzer - för omfattande och noggrann hovvård

covalliero Hufkratzer är ett viktigt verktyg för att ta hand om dina hästar. Dess primära funktion är att ta bort stenar, smuts och andra avlagringar från hästens hovar och därmed säkerställa hästens hälsa och välbefinnande.

Denna hovskrapa erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den är gjord av robust plast, med en metallskrapa och en integrerad borste för grundlig rengöring. Borstens borst är gjorda av resistent polypropen, som möjliggör effektiv och mild rengöring.

Covalliero Hufkratzer är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och effektiv lösning för regelbunden hovvård.

Översikt:

  • Effektivt borttagning av avlagringar från hovarna
  • Stark plastkropp med metallskrapa
  • Integrerad borste med polypropylenborst för grundlig rengöring
  • Idealisk för hästägare och sjuksköterskor som värderar grundlig hovvård

Tekniska data:

  • Material: Robust plastkropp, metallskrapa, polypropenborst

leveransomfång:

1x Covalliero Hufkratzer

faq

Vilken funktion uppfyller Covalliero Hufkratzer?
Covalliero Hufratzer tjänar till att ta bort stenar, smuts och andra avlagringar från hästens hovar för att säkerställa hästens hälsa och välbefinnande.

för vem är Covalliero Hufkratzer särskilt lämplig?
Covalliero Hufkratzer är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som letar efter en grundlig och effektiv lösning för regelbunden hovvård.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.