Anti-fly ponnyfrans i korthet:


Fly Fringe Band Pony - Effektivt skydd för din ponny mot Flying

flue Fringe Band Pony är ett effektivt skydd för din ponny mot irriterande insekter. Det uppfyller funktionen att skydda ögonen på din ponny från bromsning och flygning och därmed säkerställa dina djurs komfort och välbefinnande.

Fly Fringe -bandet erbjuder specialegenskaper och fördelar. Den består av bomullsladd, som är både hållbar och trevlig för din ponny. Sladdarna skyddar ponnys ögon och förhindrar insekter från att störa och irritera.

Fly Fringe -bandet är idealiskt för alla ponnyägare och sjuksköterska som letar efter ett effektivt skydd för sina djur från insekter.

Översikt:

  • Skyddar ponnyens ögon från bromsning och flygning
  • Tillverkad av bomullsladd, som är hållbar och trevlig för ponny
  • Idealisk för alla ponnyägare och sjuksköterska

Tekniska data:

  • Material: Bomullskabel
  • Färg: röd/blå/vit

leveransomfång:

1x Fly Fringe Band Pony

faq

Vilken funktion uppfyller Fly Fringe Band Pony?
Flying Fringe Band Pony skyddar dina ponnys ögon från bromsning och flygning och därmed ökar dina djurs komfort och väl.

för vem är den flygande fransbandet ponny särskilt lämplig?
Flying Fringe Band är idealiskt för alla ponnyägare och vårdare som letar efter ett effektivt skydd för sina djur från insekter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.