Stövelremmar i plast i korthet:


bootknecht -plast inklusive hälskydd - Din oumbärliga hjälper när du flyttar ut ridstöveln

Boot Knechter -plasten inklusive hälskydd är ett praktiskt verktyg som var speciellt utvecklat för att göra det enklare att ta av ridskor. Det hjälper till att minska användningen av styrka när du flyttar ut stövlarna och skyddar samtidigt användarens stövlar och fötter.

Boot Knechter -plasten inklusive hälskydd kännetecknas av dess unika egenskaper och fördelar. Den är gjord av robust plast och inkluderar hälskydd. Denna gummiinsats förhindrar repor på läderstövlar, vilket ökar livslängden för dina dyra stövlar.

Denna Boot Knechter är ett oumbärligt redskap för ryttare och ridentusiaster som letar efter ett mer enkelt och bekvämt sätt att ta av sina ridskor.

Översikt:

  • Praktiskt stöd för att enkelt ta av ridstövlar
  • består av robust plast och innehåller ett hälskydd
  • Idealisk för ryttare och ridentusiaster som värderar komfort och skydd av sina stövlar

Tekniska data:

  • Material: plast

leveransomfång:

1x bootknecht -plast inklusive hälskydd

faq

Vilka är fördelarna med Boot Servant -plast inklusive hälskydd?
Stiefelknecht -plasten inklusive hälskydd är ett praktiskt verktyg som gör det lättare att ta av ridstövlar. Den är gjord av robust plast och inkluderar hälskydd. Denna gummiinsats förhindrar repor på läderstövlar och ökar därmed hållbarheten hos dina stövlar.

för vem är Boot Knecht -plasten inklusive hälskydd särskilt lämpligt?
BootKnecht är ett oumbärligt redskap för ryttare och ridentusiaster som letar efter ett mer enkelt och bekvämt sätt att ta av sina ridskor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.