SmartCoop förlängningstopp 7,5 kg för automatisk matning i korthet:


  • Perfekt komplement till SmartCoop automatisk matare
  • Utöka kapaciteten med ytterligare 7,5 kg
  • Ännu längre tillgång till foder

SmartCoop förlängningstopp 7,5 kg för automatisk matare

SmartCoop-förlängningsredskapet är det perfekta komplementet till SmartCoop-matningsautomaten. Med det här tillbehöret kapacitet med ytterligare 7,5 kg, vilket ger dina kycklingar och ge dina höns ännu längre och kontinuerlig tillgång till sitt foder. Njut av den enkla hanteringen, den höga kvaliteten och den praktiska funktionen hos detta förlängningsfäste.

Omfattning av leveransen:

1x SmartCoop förlängningstopp 7,5 kg för automatisk matare

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Fjäderfä

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


SmartCoop foderautomat 7,5 kg
SmartCoop foderautomat med skyddsklaffSmartCoop-mataren ser till att dina kycklingar alltid har tillgång till kycklingfoder. Den Foderautomatens klaff öppnas när en kyckling trycker på fotsteget och låter kycklingarna äta tills de går. Fjädermekanismen gör det enkelt för små och stora kycklingar att trycka ner det högre steget, medan gnagare, som möss eller råttor, har betydligt svårare att komma åt fodret.Skyddsklaffen kan fästas öppet för acklimatisering. Den höjdjusterbara skiljeväggen gör att fodret kan justeras för mjöligt eller grovkornigt foder. Foderautomaten kan tas bort utan verktyg för enkel rengöring eller påfyllning. Den levereras med väggfäste och skruvar för utrymmesbesparande och säker installation. Den är tillverkad av robust, slagtålig och och hållbar plast tillverkad.SmartCoop-kompatibel: Mataren kan eftermonteras med SmartCoop-mataren med nivåsensor. Dessutom ökar SmartCoop-förlängningsfästet volymen med 7,5 kg.Översikt:Säkerställer kontinuerlig tillgång till foder för hönsenKlaffen öppnas när en kyckling kliver på denStegfunktionen gör det svårt för gnagare att komma åt fodretSkyddsklaffen kan fixeras öppen så att hönsen kan vänja sig vid systemetHöjdjusterbar skiljevägg möjliggör justering av fodertillförselnKan tas bort utan verktyg för rengöring och påfyllningInklusive väggfäste och skruvar för utrymmesbesparande installationTillverkad av robust, slagtålig plastKompatibel med SmartCoop-systemetFörlängningsfäste (tillval) ökar kapaciteten med 7,5 kgMått:Längd: 36 cmBredd: 27 cmHöjd: 34 cmOmfattning av leveransen:1x SmartCoop automatisk matare med skyddsklaff

587,53 kr*
st.
%
Mobilt hönshus MOBILE COOP i trä
Mobilt hönshus MOBILE COOP i träDen innovativa Mobile Coop kombinerar viktiga djurskyddsstandarder med ett tilltalande utseende och förbättrad ergonomi för djuruppfödaren. Den robusta traversenheten möjliggör flexibel och hönsvänlig kycklinghållning i det gröna.Mobile Coop är utformad för mobil användning. En mycket stabil metallram med två hjul och ett handtag på sidan gör det enkelt att lyfta och flytta hönshuset. Hönshuset "Made in Germany" är utrustat med ett högkvalitativt tak av rostfritt stål. Tack vare den mycket robusta och innovativa konstruktionen med hållbara skruvar och beslag av hög kvalitet är ett permanent hem för dina höns garanterat.Hönshuset Mobile Coop har en hönsstege och en sittpinne som dina fjäderfävänner älskar att sitta på. Avfallsfacket under sittbrunnen gör att du inte behöver byta strö på detta område varje dag. Avfallsbrädan kan tas bort och rengöras hygieniskt tack vare den högkvalitativa beläggningen i rostfritt stål.Dörren med stort fönster ger ljus i stallet och garanterar en hälsosam rytm mellan dag och natt. Ett säkert dörrlås skyddar mot oönskade gäster (t.ex. mårdhundar, rävar, tvättbjörnar). Glatta ytor gör det svårt för den röda fågelkvalstret att slå sig ner. I det mörka värpnästet med rundad sittpinne kan hönorna ruva i lugn och ro. Det är mycket enkelt att rengöra inredningen med en kvast eller trädgårdsslang. Avföringen rinner ut genom en öppning på innergolvet av.Översikt:För mobil och artanpassad kycklinguppfödningTak av rostfritt stål av hög kvalitetMycket robust och hållbartInkl. integrerat värpbo och rundad sittpinne.Inkl. träckbricka under sittbrunnen och kycklingstege.Dörr med stort fönster för hälsosam dag-nattrytm.Säkert dörrlås skyddar mot fienderMycket stabil metallram med två hjul och handtagEnkel rengöring tack vare inre bottenöppningSläta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner.Tillverkad i TysklandKompatibel med SmartCoop: Mobile Coop är förberedd för SmartCoop ladugårdsautomation.Teknisk data:Mått (LxBxH): 113 x 92 x 138 cmVikt: 53 kgFärg: röd-vitMaterial: trä / rostfritt stålLeveransomfattning:1x Mobilt hönshus MOBILE COOP i träLeveransen skickas demonterad i 2 lådor.

12 328,90 kr* 13 504,20 kr*
%
Mobilt hönshus MOBILE COOP plast
Hönshus MOBILE COOP i plastMobilt hönshus för den moderna hönsfarmaren. Inklusive öppning för äggsamling, utdragbar träckbräda och många andra fördelar för en flexibel och hönsvänlig hönshållning i trädgården.Hönshuset Mobile Coop är utformat för mobil användning. En mycket stabil metallram med två hjul och ett handtag på sidan gör det lätt att lyfta och flytta hönshuset. Tack vare den mycket robusta och innovativa konstruktionen med hållbara skruvar och beslag av hög kvalitet garanteras ett hållbart hem för dina höns. Den goda isoleringen genom dubbelväggiga element håller det mobila hönshuset behagligt svalt på sommaren och minskar värmeförlusterna på vintern.Hönshuset Mobile Coop innehåller en kycklingstege och en sittpinne som dina fjäderfävänner kommer att älska att sitta på. Avfallsfacket under sittpinnen ser till att du inte behöver byta strö i detta område varje dag. Avfallsbrädan kan enkelt rengöras och snabbt dras ut genom en sidoöppning. I det mörka värpnästet med rundad sittpinne kan hönorna ruva i lugn och ro. Den extra öppningen av värpningsboet från utsidan gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.Dörren med stort fönster ger ljusstyrka i hönshuset och garanterar en sund dag-nattrytm. Ett säkert dörrlås skyddar mot oönskade gäster (t.ex. mårdhundar, rävar, tvättbjörnar). Glatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner. Det är mycket enkelt att rengöra inredningen med en kvast eller trädgårdsslang. Avfallet rinner ut genom en öppning på innergolvet. Det mobila hönshuset sätts snabbt och enkelt upp på önskad plats med hjälp av permanent monterade gängade insatser.Översikt:För mobil och artanpassad kycklinghållningMycket robust och tålig.Inkl. integrerat värpbo och rundad sittpinne.Inkl. träckbricka under sittbrunnen och hönsstege.Gödselbrickan kan enkelt och snabbt dras ut för rengöring via en sidoöppning.Extra öppning i värpningsboet gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.Isolerande effekt tack vare de dubbelväggiga elementenDörr med stort fönster för hälsosam dag-nattrytmSäkert dörrlås skyddar mot fienderMycket stabil metallram med två hjul och handtagEnkel rengöring tack vare den inre bottenöppningenGlatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig nerEnkel montering tack vare fasta gängade insatserKompatibel med SmartCoop: Mobile Coop är förberedd för SmartCoop ladugårdsautomation.Teknisk information:Mått (LxBxH): 120 x 102 x 162 cmVikt: 78 kgFärg: gröngråMaterial: plastLeveransomfattning:1x Hönshus MOBILE COOP i plastLeveransen sker demonterad i 3 lådor.

12 916,55 kr* 14 679,50 kr*
st.