Mobilt hönshus MOBILE COOP plast i korthet:


  • Mobilt hönshus för mobilt bruk
  • Lätt att flytta för hand
  • Öppning från utsidan för att snabbt kunna ta ut ägg
  • Med sittpinne, värpnäste, stege och dörrlås.
  • Lätt att rengöra: Gödselbräda kan dras ut via sidoöppningen.

Hönshus MOBILE COOP i plast

Mobilt hönshus för den moderna hönsfarmaren. Inklusive öppning för äggsamling, utdragbar träckbräda och många andra fördelar för en flexibel och hönsvänlig hönshållning i trädgården.

Hönshuset Mobile Coop är utformat för mobil användning. En mycket stabil metallram med två hjul och ett handtag på sidan gör det lätt att lyfta och flytta hönshuset. Tack vare den mycket robusta och innovativa konstruktionen med hållbara skruvar och beslag av hög kvalitet garanteras ett hållbart hem för dina höns. Den goda isoleringen genom dubbelväggiga element håller det mobila hönshuset behagligt svalt på sommaren och minskar värmeförlusterna på vintern.

Hönshuset Mobile Coop innehåller en kycklingstege och en sittpinne som dina fjäderfävänner kommer att älska att sitta på. Avfallsfacket under sittpinnen ser till att du inte behöver byta strö i detta område varje dag. Avfallsbrädan kan enkelt rengöras och snabbt dras ut genom en sidoöppning. I det mörka värpnästet med rundad sittpinne kan hönorna ruva i lugn och ro. Den extra öppningen av värpningsboet från utsidan gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.

Dörren med stort fönster ger ljusstyrka i hönshuset och garanterar en sund dag-nattrytm. Ett säkert dörrlås skyddar mot oönskade gäster (t.ex. mårdhundar, rävar, tvättbjörnar). Glatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner. Det är mycket enkelt att rengöra inredningen med en kvast eller trädgårdsslang. Avfallet rinner ut genom en öppning på innergolvet. Det mobila hönshuset sätts snabbt och enkelt upp på önskad plats med hjälp av permanent monterade gängade insatser.

Översikt:

  • För mobil och artanpassad kycklinghållning
  • Mycket robust och tålig.
  • Inkl. integrerat värpbo och rundad sittpinne.
  • Inkl. träckbricka under sittbrunnen och hönsstege.
  • Gödselbrickan kan enkelt och snabbt dras ut för rengöring via en sidoöppning.
  • Extra öppning i värpningsboet gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.
  • Isolerande effekt tack vare de dubbelväggiga elementen
  • Dörr med stort fönster för hälsosam dag-nattrytm
  • Säkert dörrlås skyddar mot fiender
  • Mycket stabil metallram med två hjul och handtag
  • Enkel rengöring tack vare den inre bottenöppningen
  • Glatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner
  • Enkel montering tack vare fasta gängade insatser
  • Kompatibel med SmartCoop: Mobile Coop är förberedd för SmartCoop ladugårdsautomation.

Teknisk information:

  • Mått (LxBxH): 120 x 102 x 162 cm
  • Vikt: 78 kg
  • Färg: gröngrå
  • Material: plast

Leveransomfattning:

1x Hönshus MOBILE COOP i plast
Leveransen sker demonterad i 3 lådor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


SmartCoop-kontroll
SmartCoop-styrning för automatisk hönsluckaStyrenheten för den automatiska SmartCoop-hönsluckan är hjärtat i den automatiska SmartCoop-systemet eftersom den sammankopplar och programmerar alla moduler. Den 12 fack inuti höljet möjliggör en flexipermanent konfiguration. Det finns en plats för strömförsörjningen och elva platser för moduler. Alla moduler finns tillgängliga separat, så du har möjlighet att anpassa SmartCoop-systemet till dina individuella behov.SmartCoop-styrenheten har en integrerad ljussensor detta möjliggör en dagsljusberoende styrning av den automatiska hönslucka. LED-statusdisplayen ger en snabb överblick över systemets aktuella status.Den slagtåliga och dammtäta plasthölje skyddar skyddar SmartCoop-systemet från skador och garanterar en lång livslängd. Vi rekommenderar ändå att du installerar kontrollenheten på en lättåtkomlig plats i ditt hönshus som är skyddad från väder och vind (uv-strålning, fukt).Den dessutom tillgängliga anslutningsmodul möjliggör bekväm programmering via app. Detta möjliggör enkel styrning av den elektriska hönslucka och snabb anpassning till ändrade krav. Andra separat tillgängliga tillbehör som t.ex. stallbelysning, temperatursensor, extern dagsljussensor, stallventilation, dricksvärme och många fler gör att SmartCoop-systemet kan anpassas individuellt till dina krav och behov.Översikt:Styrning för automatisk hönslucka individuellt konfigurerbarFlexibel konfiguration tack vare 12 spår i höljetIntegrerad dagsljussensorLED-statusindikatorStötbeständigt, dammtätt plasthöljeStor, belyst displayMånga tillbehör finns separat tillgängligaSpänning: 230 vDriftspänning: 12 vLeveransomfattning:1x SmartCoop automatisk hönslucka-styrning1x 230 v strömförsörjningsenhet1x uppsättning monteringsskruvar1x klämbryggor med monteringsskruvarObservera: Alla tillbehör är tillgängliga separat.

1 734,21 kr*
st.
SmartCoop LED-belysning för hönshus
SmartCoop LED-belysning för hönshusSmartCoop LED-belysningsmodulen för hönshus är den perfekta lösningen för att belysa ditt hönshus. Med individuella inställningar kan du skapa en konstant dagsljusfas för dina djur, vilket förbättrar förbättrar värpningsförmågan och djurens hälsa.Med SmartCoop-styrningen kan du tända och släcka belysningen manuellt med en knapptryckning tänd och släck manuellt med en knapptryckning. Å andra sidan, i Automatiskt läge beräknar styrsystemet den nödvändiga belysningstiden beroende på den definierade natttiden och de säsongsspecifika belysningsförhållandena.Varje lysdiod har en belysningsyta på 2 m²du kan ansluta upp till 3 lysdioder i serie för att öka belysningsområdet. Vi rekommenderar att du belyser de områden i stallet där hönsen tillbringar tid under dagen, särskilt foder- och vattenområden.Observera att vår SmartCoop-kontrollenhet krävs för att styra modulen. SmartCoop belysningsmodulen levereras med en 100 cm lång anslutningskabel levereras.Översikt:Belysning av hönshuset - främjar värpningsprestanda och djurens hälsotillståndAutomatisk, dagsljusberoende belysningstidValfritt programmerbar av användarenDämpad på/av-omkoppling.Inkl. 100 cm anslutningskabelMax. 3 lysdioder kan kopplas i serieSmartCoop-styrning krävsBelysningsområde per led: 2 m²Teknisk data:Anslutningskabelns längd: 100 cmSkyddsklass IP30Matningsspänning 12v DCStrömförbrukning 1,5 WLjusflöde 120 lumenFärgtemperatur 3000k varmvittLeveransomfattning:1x SmartCoop LED-belysning för hönshus

349,05 kr*
st.
SmartCoop lufttermometer
SmartCoop lufttermometerUpptäck den fördelarna med exakt temperaturkontroll för ditt hönshus. Temperaturavläsningen visas på styrenhetens display eller i SmartCoop-appen.Med den här innovativa funktionen kan du styra ventilationen i ditt hönshus och det programmerbara mellansockeln temperaturberoende styrning. Gör bara de önskade inställningarna och Smart Coop-styrningen säkerställer automatisk reglering. Det är till exempel möjligt att slå på hönsgårdsventilationen vid en önskad temperatur.The 100 cm långa anslutningskabel flexible installation. Temperaturenheten kan som tillval väljas i °C / °F.Med den här intelligenta temperaturdisplayen kan du se till att dina kycklingar alltid är alltid lever i en optimal miljö miljö. Gör det enklare att hålla höns med Smart Coop-kontrollen och temperaturdisplayen i displayen eller appen.Översikt:Temperaturindikering i displayen på kontrollenheten eller i SmartCoop-appen: Temperaturindikering i displayen på kontrollenheten eller i SmartCoop-appenMöjliggör temperaturberoende styrning av stallventilationStyrning av det programmerbara mellanuttaget möjligSäkerställer optimala boendeförhållandenInkl. 100 cm anslutningskabelSmartCoop-styrning krävsTemperaturenhet valbar °C / °FLeveransomfattning:1x SmartCoop lufttermometer

290,86 kr*
st.
SmartCoop ventilation för hönshus
SmartCoop ventilation för hönshusDen innovativa hönshusventilationen Smartcoop med konfigurerbar intervallomkoppling har utvecklats speciellt för att förbättra dina höns välbefinnande genom att främja ett hälsosamt klimat.Med den konfigurerbara intervallkopplingen kan du ställa in på-tiden, intervallavståndet, fläktstyrkan och nattläget för att perfekt anpassa klimatet i huset till dina höns behov. Den maximal luftcirkulation är 120 m³/hvilket är tillräckligt för att förbättra luftkvaliteten i huset och reglera temperaturen.Dessutom är det möjligt att styra Enheten med en lufttemperaturgivare för att automatisktatt automatiskt slå på och stänga av vid en viss temperatur. För att uppnå ett optimalt stabilt klimat rekommenderar vi följande kombinerad användning med SmartCoop-modulen stabil ventilation. Detta garanterar maximal effektivitet och effekt.Produkten levereras med en 200 cm lång anslutningskabel och kräver användning av Smartcoop-styrenheten för att kunna använda funktionerna.Översikt:Främjar ett hälsosamt husklimatFörbättrar luftkvaliteten i hönshusetÖkar hönornas välbefinnandeKonfigurerbar intervallomkoppling: påslagstid, intervall, fläktstyrka, nattlägeTemperaturberoende på- och avstängning möjlig (temperatursensor krävs)Rekommenderas för användning i kombination med ventilationsmodulen för hönshusKan endast användas med SmartCoop-styrningMax. Luftcirkulation: 120 m³/hInkl. 200 cm anslutningskabelLeveransomfattning:1x SmartCoop ventilation för hönshus

616,75 kr*
st.
SmartCoop Hönshus-ventilation
SmartCoop Hönshus-ventilationDen innovativa ventilationen Smartcoop Coop har utvecklats speciellt för att öka välbefinnandet hos dina höns samt kycklingar genom att främja ett hälsosamt klimat i hönshuset.Genom den konfigurerbar intervallväxling kan du ställa in påtid, intervall, fläktstyrka och nattläge enligt hönornas behov. Med en maximal luftcirkulation på 120 m³/h kan luftkvaliteten i huset förbättras och temperaturen regleras.Det är också möjligt att driva enheten med SmartCoop-lufttemperatursensor för att automatiskt slå på och av den automatiskt när en viss temperatur uppnås. För att uppnå det bästa stabila klimatet rekommenderar vi att Smartcoop-styrningen används i kombination med SmartCoop-modulen i ventilation för att säkerställa maximal effektivitet.Ventilationssystemet levereras med en 200 cm lång anslutningskabel och kräver användning av Smartcoop-styrningen för att kunna användas ordentligt.Översikt:Främjar ett hälsosamt klimat och förbättrar luftkvaliteten i hönshusetÖkar djurens välbefinnandeKonfigurerbar intervallomkoppling: påslagningstid, intervallintervall, fläktstyrka, nattlägeTemperaturberoende på- och avstängning möjlig (temperaturgivare krävs)Uppnår maximal effektivitet i kombination med SmartCoop-ventilationssystemet för ladugårdarKan endast användas i kombination med SmartCoop-styrenhetenMax. Luftcirkulation: 120 m³/hInkl. 200 cm anslutningskabelLeveransomfattning:1x SmartCoop Hönshus-ventilation

616,75 kr*
st.
SmartCoop hönslucka med kabeldragare
SmartCoop hönslucka med kabeldragareLetar du efter en pålitlig och lättanvänd lösning för din automatiska hönslucka ? Då är SmartCoop kabeldrag för hönslucka det perfekta valet! I kombination med SmartCoop-styrsystemet erbjuder kabelhissen följande flera driftlägen och en automatisk hönslucka som möjliggör individuella inställningar.De olika driftlägena gör att luckan kan dörren tidsstyrd, ljusstyrd eller manuellt manuellt. På så sätt säkerställs att hönsen alltid har tillgång till utflykt men också till lugn och ro i hönshuset. Kabeldragningen stöder hönslucka med en maximal vikt på 3 kg och kan enkelt monteras på vilken dörr som helst.The integrerad detektion av främmande ljus förhindrar att den automatiska hönslucka öppnas på grund av oväntat ljus, t.ex. en förbipasserande bil eller ett åskväder. På så sätt stannar dina höns alltid säkert i hönshuset. Hönsluckan styrs uteslutande med den intelligenta SmartCoop-styrningen, som gör det möjligt att enkelt ställa in och fjärrstyra den.Smartcoop hönslucka remskiva levereras med en 200 cm lång anslutningskabel medföljer.Översikt:Flera driftlägen: tidsstyrd, ljusstyrd, manuellt styrdIntegrerad detektering av främmande ljus förhindrar oavsiktlig öppningMaximal vikt för hönslucka på 3 kgSmartCoop-styrning krävsInkl. 200 cm anslutningskabelLeveransomfattning:1x SmartCoop-kabeldragning hönslucka : 1x SmartCoop-kabeldragning hönslucka

698,22 kr*
st.