SmartCoop hönslucka med kabeldragare i korthet:


  • Kabeldragning för automatisk hönslucka
  • Valfritt tidsstyrd, ljusstyrd eller manuellt styrd
  • Detektering av ströljus - förhindrar oavsiktlig öppning
  • Maximal vikt för kycklingklaffen på 3 kg
  • Inkl. 200 cm anslutningskabel

SmartCoop hönslucka med kabeldragare

Letar du efter en pålitlig och lättanvänd lösning för din automatiska hönslucka ? Då är SmartCoop kabeldrag för hönslucka det perfekta valet! I kombination med SmartCoop-styrsystemet erbjuder kabelhissen följande flera driftlägen och en automatisk hönslucka som möjliggör individuella inställningar.

De olika driftlägena gör att luckan kan dörren tidsstyrd, ljusstyrd eller manuellt manuellt. På så sätt säkerställs att hönsen alltid har tillgång till utflykt men också till lugn och ro i hönshuset. Kabeldragningen stöder hönslucka med en maximal vikt på 3 kg och kan enkelt monteras på vilken dörr som helst.

The integrerad detektion av främmande ljus förhindrar att den automatiska hönslucka öppnas på grund av oväntat ljus, t.ex. en förbipasserande bil eller ett åskväder. På så sätt stannar dina höns alltid säkert i hönshuset. Hönsluckan styrs uteslutande med den intelligenta SmartCoop-styrningen, som gör det möjligt att enkelt ställa in och fjärrstyra den.

Smartcoop hönslucka remskiva levereras med en 200 cm lång anslutningskabel medföljer.

Översikt:

  • Flera driftlägen: tidsstyrd, ljusstyrd, manuellt styrd
  • Integrerad detektering av främmande ljus förhindrar oavsiktlig öppning
  • Maximal vikt för hönslucka på 3 kg
  • SmartCoop-styrning krävs
  • Inkl. 200 cm anslutningskabel

Leveransomfattning:

1x SmartCoop-kabeldragning hönslucka : 1x SmartCoop-kabeldragning hönslucka

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Mobilt hönshus MOBILE COOP i trä
Mobilt hönshus MOBILE COOP i träDen innovativa Mobile Coop kombinerar viktiga djurskyddsstandarder med ett tilltalande utseende och förbättrad ergonomi för djuruppfödaren. Den robusta traversenheten möjliggör flexibel och hönsvänlig kycklinghållning i det gröna.Mobile Coop är utformad för mobil användning. En mycket stabil metallram med två hjul och ett handtag på sidan gör det enkelt att lyfta och flytta hönshuset. Hönshuset "Made in Germany" är utrustat med ett högkvalitativt tak av rostfritt stål. Tack vare den mycket robusta och innovativa konstruktionen med hållbara skruvar och beslag av hög kvalitet är ett permanent hem för dina höns garanterat.Hönshuset Mobile Coop har en hönsstege och en sittpinne som dina fjäderfävänner älskar att sitta på. Avfallsfacket under sittbrunnen gör att du inte behöver byta strö på detta område varje dag. Avfallsbrädan kan tas bort och rengöras hygieniskt tack vare den högkvalitativa beläggningen i rostfritt stål.Dörren med stort fönster ger ljus i stallet och garanterar en hälsosam rytm mellan dag och natt. Ett säkert dörrlås skyddar mot oönskade gäster (t.ex. mårdhundar, rävar, tvättbjörnar). Glatta ytor gör det svårt för den röda fågelkvalstret att slå sig ner. I det mörka värpnästet med rundad sittpinne kan hönorna ruva i lugn och ro. Det är mycket enkelt att rengöra inredningen med en kvast eller trädgårdsslang. Avföringen rinner ut genom en öppning på innergolvet av.Översikt:För mobil och artanpassad kycklinguppfödningTak av rostfritt stål av hög kvalitetMycket robust och hållbartInkl. integrerat värpbo och rundad sittpinne.Inkl. träckbricka under sittbrunnen och kycklingstege.Dörr med stort fönster för hälsosam dag-nattrytm.Säkert dörrlås skyddar mot fienderMycket stabil metallram med två hjul och handtagEnkel rengöring tack vare inre bottenöppningSläta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner.Tillverkad i TysklandKompatibel med SmartCoop: Mobile Coop är förberedd för SmartCoop ladugårdsautomation.Teknisk data:Mått (LxBxH): 113 x 92 x 138 cmVikt: 53 kgFärg: röd-vitMaterial: trä / rostfritt stålLeveransomfattning:1x Mobilt hönshus MOBILE COOP i träLeveransen skickas demonterad i 2 lådor.

12 254,42 kr* 13 422,62 kr*
%
Mobilt hönshus MOBILE COOP plast
Hönshus MOBILE COOP i plastMobilt hönshus för den moderna hönsfarmaren. Inklusive öppning för äggsamling, utdragbar träckbräda och många andra fördelar för en flexibel och hönsvänlig hönshållning i trädgården.Hönshuset Mobile Coop är utformat för mobil användning. En mycket stabil metallram med två hjul och ett handtag på sidan gör det lätt att lyfta och flytta hönshuset. Tack vare den mycket robusta och innovativa konstruktionen med hållbara skruvar och beslag av hög kvalitet garanteras ett hållbart hem för dina höns. Den goda isoleringen genom dubbelväggiga element håller det mobila hönshuset behagligt svalt på sommaren och minskar värmeförlusterna på vintern.Hönshuset Mobile Coop innehåller en kycklingstege och en sittpinne som dina fjäderfävänner kommer att älska att sitta på. Avfallsfacket under sittpinnen ser till att du inte behöver byta strö i detta område varje dag. Avfallsbrädan kan enkelt rengöras och snabbt dras ut genom en sidoöppning. I det mörka värpnästet med rundad sittpinne kan hönorna ruva i lugn och ro. Den extra öppningen av värpningsboet från utsidan gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.Dörren med stort fönster ger ljusstyrka i hönshuset och garanterar en sund dag-nattrytm. Ett säkert dörrlås skyddar mot oönskade gäster (t.ex. mårdhundar, rävar, tvättbjörnar). Glatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig ner. Det är mycket enkelt att rengöra inredningen med en kvast eller trädgårdsslang. Avfallet rinner ut genom en öppning på innergolvet. Det mobila hönshuset sätts snabbt och enkelt upp på önskad plats med hjälp av permanent monterade gängade insatser.Översikt:För mobil och artanpassad kycklinghållningMycket robust och tålig.Inkl. integrerat värpbo och rundad sittpinne.Inkl. träckbricka under sittbrunnen och hönsstege.Gödselbrickan kan enkelt och snabbt dras ut för rengöring via en sidoöppning.Extra öppning i värpningsboet gör det möjligt att snabbt ta bort äggen.Isolerande effekt tack vare de dubbelväggiga elementenDörr med stort fönster för hälsosam dag-nattrytmSäkert dörrlås skyddar mot fienderMycket stabil metallram med två hjul och handtagEnkel rengöring tack vare den inre bottenöppningenGlatta ytor gör det svårt för det röda fågelkvalstret att slå sig nerEnkel montering tack vare fasta gängade insatserKompatibel med SmartCoop: Mobile Coop är förberedd för SmartCoop ladugårdsautomation.Teknisk information:Mått (LxBxH): 120 x 102 x 162 cmVikt: 78 kgFärg: gröngråMaterial: plastLeveransomfattning:1x Hönshus MOBILE COOP i plastLeveransen sker demonterad i 3 lådor.

12 838,52 kr* 14 590,82 kr*
st.
SmartCoop-kontroll
SmartCoop-styrning för automatisk hönsluckaStyrenheten för den automatiska SmartCoop-hönsluckan är hjärtat i den automatiska SmartCoop-systemet eftersom den sammankopplar och programmerar alla moduler. Den 12 fack inuti höljet möjliggör en flexipermanent konfiguration. Det finns en plats för strömförsörjningen och elva platser för moduler. Alla moduler finns tillgängliga separat, så du har möjlighet att anpassa SmartCoop-systemet till dina individuella behov.SmartCoop-styrenheten har en integrerad ljussensor detta möjliggör en dagsljusberoende styrning av den automatiska hönslucka. LED-statusdisplayen ger en snabb överblick över systemets aktuella status.Den slagtåliga och dammtäta plasthölje skyddar skyddar SmartCoop-systemet från skador och garanterar en lång livslängd. Vi rekommenderar ändå att du installerar kontrollenheten på en lättåtkomlig plats i ditt hönshus som är skyddad från väder och vind (uv-strålning, fukt).Den dessutom tillgängliga anslutningsmodul möjliggör bekväm programmering via app. Detta möjliggör enkel styrning av den elektriska hönslucka och snabb anpassning till ändrade krav. Andra separat tillgängliga tillbehör som t.ex. stallbelysning, temperatursensor, extern dagsljussensor, stallventilation, dricksvärme och många fler gör att SmartCoop-systemet kan anpassas individuellt till dina krav och behov.Översikt:Styrning för automatisk hönslucka individuellt konfigurerbarFlexibel konfiguration tack vare 12 spår i höljetIntegrerad dagsljussensorLED-statusindikatorStötbeständigt, dammtätt plasthöljeStor, belyst displayMånga tillbehör finns separat tillgängligaSpänning: 230 vDriftspänning: 12 vLeveransomfattning:1x SmartCoop automatisk hönslucka-styrning1x 230 v strömförsörjningsenhet1x uppsättning monteringsskruvar1x klämbryggor med monteringsskruvarObservera: Alla tillbehör är tillgängliga separat.

1 740,62 kr*
st.
SmartCoop lufttermometer
SmartCoop lufttermometerUpptäck den fördelarna med exakt temperaturkontroll för ditt hönshus. Temperaturavläsningen visas på styrenhetens display eller i SmartCoop-appen.Med den här innovativa funktionen kan du styra ventilationen i ditt hönshus och det programmerbara mellansockeln temperaturberoende styrning. Gör bara de önskade inställningarna och Smart Coop-styrningen säkerställer automatisk reglering. Det är till exempel möjligt att slå på hönsgårdsventilationen vid en önskad temperatur.The 100 cm långa anslutningskabel flexible installation. Temperaturenheten kan som tillval väljas i °C / °F.Med den här intelligenta temperaturdisplayen kan du se till att dina kycklingar alltid är alltid lever i en optimal miljö miljö. Gör det enklare att hålla höns med Smart Coop-kontrollen och temperaturdisplayen i displayen eller appen.Översikt:Temperaturindikering i displayen på kontrollenheten eller i SmartCoop-appen: Temperaturindikering i displayen på kontrollenheten eller i SmartCoop-appenMöjliggör temperaturberoende styrning av stallventilationStyrning av det programmerbara mellanuttaget möjligSäkerställer optimala boendeförhållandenInkl. 100 cm anslutningskabelSmartCoop-styrning krävsTemperaturenhet valbar °C / °FLeveransomfattning:1x SmartCoop lufttermometer

291,93 kr*
st.
SmartCoop ventilation för hönshus
SmartCoop ventilation för hönshusDen innovativa hönshusventilationen Smartcoop med konfigurerbar intervallomkoppling har utvecklats speciellt för att förbättra dina höns välbefinnande genom att främja ett hälsosamt klimat.Med den konfigurerbara intervallkopplingen kan du ställa in på-tiden, intervallavståndet, fläktstyrkan och nattläget för att perfekt anpassa klimatet i huset till dina höns behov. Den maximal luftcirkulation är 120 m³/hvilket är tillräckligt för att förbättra luftkvaliteten i huset och reglera temperaturen.Dessutom är det möjligt att styra Enheten med en lufttemperaturgivare för att automatisktatt automatiskt slå på och stänga av vid en viss temperatur. För att uppnå ett optimalt stabilt klimat rekommenderar vi följande kombinerad användning med SmartCoop-modulen stabil ventilation. Detta garanterar maximal effektivitet och effekt.Produkten levereras med en 200 cm lång anslutningskabel och kräver användning av Smartcoop-styrenheten för att kunna använda funktionerna.Översikt:Främjar ett hälsosamt husklimatFörbättrar luftkvaliteten i hönshusetÖkar hönornas välbefinnandeKonfigurerbar intervallomkoppling: påslagstid, intervall, fläktstyrka, nattlägeTemperaturberoende på- och avstängning möjlig (temperatursensor krävs)Rekommenderas för användning i kombination med ventilationsmodulen för hönshusKan endast användas med SmartCoop-styrningMax. Luftcirkulation: 120 m³/hInkl. 200 cm anslutningskabelLeveransomfattning:1x SmartCoop ventilation för hönshus

619,03 kr*
st.
SmartCoop Hönshus-ventilation
SmartCoop Hönshus-ventilationDen innovativa ventilationen Smartcoop Coop har utvecklats speciellt för att öka välbefinnandet hos dina höns samt kycklingar genom att främja ett hälsosamt klimat i hönshuset.Genom den konfigurerbar intervallväxling kan du ställa in påtid, intervall, fläktstyrka och nattläge enligt hönornas behov. Med en maximal luftcirkulation på 120 m³/h kan luftkvaliteten i huset förbättras och temperaturen regleras.Det är också möjligt att driva enheten med SmartCoop-lufttemperatursensor för att automatiskt slå på och av den automatiskt när en viss temperatur uppnås. För att uppnå det bästa stabila klimatet rekommenderar vi att Smartcoop-styrningen används i kombination med SmartCoop-modulen i ventilation för att säkerställa maximal effektivitet.Ventilationssystemet levereras med en 200 cm lång anslutningskabel och kräver användning av Smartcoop-styrningen för att kunna användas ordentligt.Översikt:Främjar ett hälsosamt klimat och förbättrar luftkvaliteten i hönshusetÖkar djurens välbefinnandeKonfigurerbar intervallomkoppling: påslagningstid, intervallintervall, fläktstyrka, nattlägeTemperaturberoende på- och avstängning möjlig (temperaturgivare krävs)Uppnår maximal effektivitet i kombination med SmartCoop-ventilationssystemet för ladugårdarKan endast användas i kombination med SmartCoop-styrenhetenMax. Luftcirkulation: 120 m³/hInkl. 200 cm anslutningskabelLeveransomfattning:1x SmartCoop Hönshus-ventilation

619,03 kr*
st.
SmartCoop-signallampa
SmartCoop-signallampaMed SmartCoop-signallampan kan meddelanden från SmartCoop-styrenheten kännas igen på längre avstånd. Den blinkar synkront med den integrerade signallampan i kontrollenheten och används om den integrerade signallampan inte är synlig utifrån på grund av installationssituationen.Signallampan levereras med en 200 cm lång anslutningskabel.Översikt:När SmartCoop-styrenheten placeras inne i ladugårdenFör att känna igen meddelanden från ett större avståndBlinkar synkront med den integrerade signallampan på kontrollenhetenInkl. 200 cm anslutningskabelSmartCoop-styrenhet krävsLeveransomfattning:1x SmartCoop-signallampa

350,34 kr*
st.
SmartCoop förlängningskabel
SmartCoop förlängningskabelFörlängningskabeln för SmartCoop-systemet finns i följande utföranden sex olika modeller modeller, var och en lämplig för specifika tillämpningar. Förlängningskablarna finns i längder på 2 meter och 4 meter och har antingen 2, 4 eller 5 stift. Med dessa kablar kan du förlänga och anpassa SmartCoop-systemet i ditt hönshus för att tillgodose dina höns behov.Modeller:Förlängningskabel, 2 pinnar, 2 m - för LED-belysning av hönshuset, signallampa, ventilation av hönshuset, mellanliggande uttagFörlängningskabel, 2 stift, 4 m - för led coop belysning, signallampa, coop ventilation, mellanliggande uttagFörlängningskabel, 4 stift, 2 m - för foderautomat med nivågivareFörlängningskabel, 4 stift, 4 m - för foderautomat med nivågivareFörlängningskabel, 5 stift, 2 m - för kabeldragning för kycklingdörr, dricksvärmare med nivågivare, kycklingluckaFörlängningskabel, 5 stift, 4 m - för kabeldragning för kycklingdörr, drickvärmare med nivågivare, kycklinglucka

69,98 kr*
SmartCoop foderautomat med nivåsensor
SmartCoop foderautomat med nivåsensor SmartCoop foderautomat med nivåsensor är det perfekta tillbehöret för SmartCoop foderautomat (29939). Med denna praktiska anordning kan du Styra fodertillförseln till dina kycklingar när det gäller tid och mängd och samtidigt Kontrollera fodrets fyllnadsnivå. SmartCoop foderautomat gör det möjligt för dig att individuell programmering av utfodringstider och mängder. Du kan ställa in önskade utfodringstider och dosera mängden foder som dina kycklingar ska få vid vissa tidpunkter. På så sätt säkerställer du optimal försörjning och kan anpassa foderransonerna till dina djurs behov. Den integrerade Nivåsensor känner av om fodernivån i automaten i foderautomaten och skickar en signal till styrenheten. Detta meddelar dig när foderbehållaren behöver fyllas på och du kan reagera i tid för att säkerställa att dina kycklingar alltid har tillräckligt med foder tillgängligt. SmartCoop-foderautomaten levereras levereras med en 200 cm lång anslutningskabelvilket möjliggör flexible installation. Höljet är tillverkat av robust plast som är hållbar och lätt att rengöra. Foderautomaten är lämplig lämplig för alla typer av foder så att du kan ge dina höns olika typer av foder. Anmärkning: Observera att SmartCoop-mataren (29939) och styrenheten (28169) krävs för att använda mataren. Dessa komponenter arbetar tillsammans för att säkerställa effektiv foderhantering och kontroll. översikt: Tids- och kvantitetsstyrd foderförsörjning Tillbehör för SmartCoop foderautomat (29939) Nivåsensor känner av låg fodernivå + skickar signal till styrenheten 200 cm anslutningskabel ingår Material i höljet: plast Lämplig för alla typer av foder Kräver SmartCoop automatisk matare + styrenhet Omfattning av leveransen: 1x SmartCoop-matare med nivåsensor

1 390,16 kr*
st.
SmartCoop Dryckesbehållare för fjäderfä 10 liter
SmartCoop dryckesbehållare för fjäderfä 10 literSmartCoop-dricksystemet för fjäderfä säkerställer att dina kycklingar har konstant ständig och säker tillgång till rent dricksvatten. Med dricknipplar av hög kvalitetsom möjliggör en naturlig skoprörelse, blir drickandet en trevlig upplevelse för dina kycklingar.Det plug-in, trådlösa och förseglade locket förhindrar kvalster förhindrar kvalster från att sätta sig, medan Vägghållare möjliggör utrymmesbesparande och säker installation. A Droppbricka fångar upp överflödigt vatten och kan till och med och kan till och med användas som ett steg för kycklingar.Den robusta behållaren är tillverkad av livsmedelssäkert material har ett bärhandtag för bekväm hantering. SmartCoop fjäderfädrickare kräver lite utrymme och kan enkelt rymmas i små hus. Den är också lätt att rengöra, vilket säkerställer hygienisk användning.Det bästa med denna SmartCoop-drickare för fjäderfä är att den är SmartCoop-kompatibel är. Tack vare den integrerade, förseglade kabelgenomföringen kan den eftermonteras med SmartCoop-drinkvärmaren inklusive nivåsensor. Med SmartCoop-systemet ger drickaren frostfritt vatten året runt och gör att du kan övervaka påfyllningsnivån i realtid. På så sätt kan du se till att dina kycklingar alltid har tillräckligt med vatten.Översikt:Säkerställer tillgång till rent dricksvatten för hönsenLätthanterliga dricknipplar möjliggör naturlig skopningPlug-in, gängfritt och förseglat lock förhindrar att kvalster bygger boVäggfäste för platsbesparande och säker installationDropptråg fångar upp överflödigt vattenDroppbrickan kan roteras för att fungera som ett steg för kycklingarRobust, livsmedelssäker behållare med bärhandtag för enkel hanteringUtrymmesbesparande och passar bra i små hönsgårdarLätt att rengöraKompatibel med SmartCoop drickvärmare inkl. sensor för fyllnadsnivåOmfattning av leveransen:1x SmartCoop dryckesbehållare för fjäderfä 10 liter

583,98 kr*
st.
SmartCoop foderautomat 7,5 kg
SmartCoop foderautomat med skyddsklaffSmartCoop-mataren ser till att dina kycklingar alltid har tillgång till kycklingfoder. Den Foderautomatens klaff öppnas när en kyckling trycker på fotsteget och låter kycklingarna äta tills de går. Fjädermekanismen gör det enkelt för små och stora kycklingar att trycka ner det högre steget, medan gnagare, som möss eller råttor, har betydligt svårare att komma åt fodret.Skyddsklaffen kan fästas öppet för acklimatisering. Den höjdjusterbara skiljeväggen gör att fodret kan justeras för mjöligt eller grovkornigt foder. Foderautomaten kan tas bort utan verktyg för enkel rengöring eller påfyllning. Den levereras med väggfäste och skruvar för utrymmesbesparande och säker installation. Den är tillverkad av robust, slagtålig och och hållbar plast tillverkad.SmartCoop-kompatibel: Mataren kan eftermonteras med SmartCoop-mataren med nivåsensor. Dessutom ökar SmartCoop-förlängningsfästet volymen med 7,5 kg.Översikt:Säkerställer kontinuerlig tillgång till foder för hönsenKlaffen öppnas när en kyckling kliver på denStegfunktionen gör det svårt för gnagare att komma åt fodretSkyddsklaffen kan fixeras öppen så att hönsen kan vänja sig vid systemetHöjdjusterbar skiljevägg möjliggör justering av fodertillförselnKan tas bort utan verktyg för rengöring och påfyllningInklusive väggfäste och skruvar för utrymmesbesparande installationTillverkad av robust, slagtålig plastKompatibel med SmartCoop-systemetFörlängningsfäste (tillval) ökar kapaciteten med 7,5 kgMått:Längd: 36 cmBredd: 27 cmHöjd: 34 cmOmfattning av leveransen:1x SmartCoop automatisk matare med skyddsklaff

583,98 kr*
st.