Råttbetesbehållare Tom i korthet:


BAIT STATION TOM MOT RATS - Robust och säker råttkontroll

betstationen Tom mot råttor är en robust och säker lösning för att bekämpa råttor. Består av en robust plastfälla med bete, det erbjuder ett effektivt sätt att hålla din omgivning fri från råttor.

Stationen kan låsas för att hålla betet utanför utbudet av barn och husdjur, vilket gör det till ett särskilt säkert alternativ för hushåll och offentliga områden. Med ett transparent lock för enkla kontroller och en vägghängare för ytterligare komfort optimerar denna betstation dina ansträngningar för att bekämpa skadedjur

Tom Bait -stationen är särskilt lämplig för husägare, skolor, restauranger och alla anläggningar som kräver en säker och effektiv lösning för råttkontroll.

Översikt:

  • Robust plastfälla med bet för råttkontroll
  • Låsbar avdelning för säkerheten för barn och husdjur
  • Transparent lock för enkla kontroller

Tekniska data:

  • Dimensioner: 29,4 cm x 21,6 cm x 10,6 cm
  • Material: plast

leveransomfång:

1x betstation Tom mot råttor

faq

Vilka är fördelarna med Tom Bait -stationen mot råttor?
Tom Bait -stationen mot råttor är en robust och säker lösning för att bekämpa råttor. Det är låsbart att hålla betet utanför utbudet av barn och husdjur och har ett transparent lock för enkla kontroller.

för vem är betstationen Tom särskilt lämplig?
Tom Bait -stationen är särskilt lämplig för husägare, skolor, restauranger och alla anläggningar som kräver en säker och effektiv lösning för råttkontroll.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.