Månråttfälla av trä i korthet:


råtta fälla Luna i ett SB -paket med träutlösare - effektiv och pålitlig råttkontroll

råtta fällan Luna i ett SB -paket med träutlösare tjänar till att bekämpa råttor effektivt och pålitligt både inomhus och i täckta utomhusområden. Tillverkad av PEFC ™ -certifierat bokträ kombinerar denna fälla hållbarhet med effektivitet och är ett oumbärligt verktyg för alla som vill bekämpa råttor och andra gnagare.

Fällan har en kopparståltrådfatare, en träfrisättningsanordning och en säkerhetsbetarhållare för säker och effektiv hantering. Kombinationen av fångare och vår säkerställer en definitiv kraft som säkerställer effektiv eliminering av råttorna.

Råttfällan Luna är särskilt lämplig för husägare, jordbrukare och alla som behöver en effektiv och pålitlig lösning för att bekämpa råttor. Din robusta konstruktion och din enkla hantering gör dig till ett idealiskt val för användning i olika miljöer.

Översikt:

  • Effektiv råttafälla gjord av PEFC ™ -certifierat bokved
  • Med kopparståltrådfatare och träutgångsenhet
  • Idealisk för inomhus och täckt utomhusområde

Tekniska data:

  • Material: PEFC ™ -certifierat bokträ, kopparståltråd
  • Landande land: Tyskland

leveransomfång:

1x råtta fälla Luna i ett SB -paket med träutlösare

faq

Vilka är fördelarna med råttfällan Luna?
Råttfällan Luna erbjuder en effektiv och pålitlig lösning för att bekämpa råttor. Den har en kopparståltrådfatare och en träutgivningsanordning för säker och effektiv hantering.

för vem är råttfällan Luna särskilt lämplig?
Råttfällan Luna är särskilt lämplig för husägare, jordbrukare och alla som behöver en effektiv och pålitlig lösning för att bekämpa råttor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.