Cit Insekticidpulver för myror 600 g i korthet:


cit myrpulver 600 g - Din effektiva lösning mot Ant

cit myrpulver 600 g är en mycket effektiv produkt för att bekämpa myror. Utvecklad för direkt användning erbjuder den en snabb och effektiv lösning för att bli av med myror i ditt hem eller trädgård.

Tack vare en speciell formulering ser Cit Ant -pulvret snabbt ut och siktar direkt på myrorna och boet. Det kan helt enkelt strö i ingångarna på myrvägarna eller runt boet för att säkerställa maximal effektivitet. Pulvret är användarvänligt och kräver inte förbehandling eller blandning.

Cit Ant Powder är idealisk för husägare, trädgårdsmästare och alla som letar efter en effektiv, enkel -använd produkt för att bekämpa myror. Tillverkad av ingredienser av hög kvalitet är den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och erbjuder en hållbar lösning mot myror.

Översikt:

  • Mycket effektiv myrpulver för direkt applicering
  • Siktar direkt på myror och ditt bo från
  • Idealisk för husägare och trädgårdsmästare

Tekniska data:

  • Vikt: 600 g
  • Form: Pulver

leveransomfång:

1x cit myrpulver 600 g

faq

Vilka är fördelarna med Cit Ant Powder?
Cit Ant Powder erbjuder en snabb och effektiv lösning för att bekämpa myror. Det är enkelt att använda och kan appliceras direkt på myrvägarna eller runt boet.

för vem är Cit Ant -pulvret särskilt lämpligt?
Cit Ant Powder är särskilt lämpligt för husägare och trädgårdsmästare som letar efter en effektiv och enkel -användningslösning för att bekämpa myror.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.