Cit FlyBooster Insekticid Universal Spray 250 ml i korthet:


CIT Flybooster Spray Refiller 250 ml - Effektivt skydd mot flygande parasiter

CIT FLYBOOSTER SPRAY REPILLER 250 ml är en praktisk insektisk spray som erbjuder effektivt skydd mot flugor, bromsar, myggor och andra flygande parasiter. Det representerar en idealisk lösning för din säkerhet och dina djur genom att erbjuda en effektiv barriär mot irriterande insekter.

Denna spray är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk, till exempel på terrassen eller i stallen, där en hög insektstäthet ofta råder. Förutom manuell applicering kan sprayen också användas som en påfyllningskassett för den automatiska sprutflygbooster.

CIT -flybooster -sprayen är mycket användbar och idealisk för att skydda djur som ofta är särskilt användbara i områden med en hög täthet av insekter, som ofta lider särskilt av insekter. Den omedelbara effekten av sprayen beror på det naturliga pyretrummet. Observera att biocidprodukter måste användas med försiktighet. Se till att läsa etiketten och produktinformationen före användning!

Översikt:

  • Insekticidspray mot flugor, bromsar, myggor och andra flygande parasiter
  • Lämplig för inomhus- och utomhusbruk
  • kan användas som en påfyllningskassett för flybooster -sprayaren

Tekniska data:

  • Innehåll: 250 ml
  • Aktiva ingredienser: pyrethrin + pyretroid, piperonylbutoxid

leveransomfång:

1x CIT Flybooster Spray Refiller 250 ml

faq

Vilka är fördelarna med CIT Flybooster Sprayes?
CIT Flybooster Spray erbjuder ett effektivt skydd mot flugor, bromsar, myggor och andra flygande parasiter. Det är lämpligt för både inomhus- och utomhusbruk och kan också användas som en påfyllningskassett för flybooster -sprayen.

för vem är CIT Flybooster Spray särskilt lämplig?
CIT Flybooster -sprayen är särskilt lämplig för områden med en hög täthet av insekter och är idealisk för att skydda djur som hålls i stall som ofta lider särskilt av insekter.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.