BUSSE Stallväska RIO marinblå i korthet:


  • Boxväska för ordnad förvaring av stalltillbehör
  • Flexibel och snabb att fästa på t.ex. stängerna med remmar
  • Med smutsskydd - stängs med dragkedja och kardborreband
  • Stor interiör med förstärkta väggar, skiljeväggar och förvaringsfack

BUSSE Stallväska RIO

Mer ordning i stallet med den rymliga Busse stallväskan Rio.

Den eleganta stallväskan är en mycket robust hängande väska för snygg och ordnad förvaring av många tillbehör i stallet. Filtar, bandage, stövlar, klockor, putsutrustning, sprayer, krämer och mycket mer kan förvaras i den praktiska boxväskan. Stallväskan kan fästas flexibelt, snabbt och utan att lämna några rester på t.ex. stängerna på stallfronten. För att förhindra att damm kommer in i väskan kan smutsskyddet stängas med dragkedjor och kardborreband. Busse boxväska har en rymlig insida med förstärkta väggar, justerbar skiljevägg och förvaringsfack. Praktiska ytterfack erbjuder ytterligare förvaringsutrymme för mindre tillbehör.

Busse stallväskan är lätt att transportera tack vare handtaget och är tillverkad av ett robust, lättskött polyestermaterial.

Översikt:

  • Robust boxväska för ordnad förvaring av hästfiltar, bandage, stövlar, klockor, groomingkit, flugspray och mycket mer.
  • Flexibel och snabb att fästa med remmar på t.ex. stängerna i båsen.
  • Med smutsskydd - kan stängas med dragkedja och kardborreband
  • Stor interiör med förstärkta väggar, justerbar partition och förvaringsfack
  • Praktiska ytterfack med elastiska sidor
  • Ett fack med dragkedja på utsidan för t.ex. hästpass eller andra dokument.
  • Praktiskt handtag för transport
  • Tillverkad av robust, lättskött polyestermaterial

Färger:

  • Navy
  • Grå

Mått:

  • 68 x 20 x 60 cm

Leveransomfattning:

1x BUSSE Stallväska RIO

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE stallväska liten RIO navy
Färg: navy
Busse stallväska liten RIO Praktisk boxpåse/vårdpåse att hänga upp för att få mer ordning i stallet. Den extra praktiska stallväskan Small Rio från Busse är idealisk för att hålla stallet snyggt. Klockor, putsredskap, mane spray och mycket annat kan förvaras på ett bra och strukturerat sätt i stallväskan. Väskan kan hängas upp snabbt och enkelt med remmar på olika ställen, perfekt för häststallets barer. För att hålla innehållet rent kan lådpåsen stängas med en dragkedja och ett kardborreband. På insidan är väskan förstärkt med väggar och indelad i justerbara fack. Dessutom finns det två små fack på utsidan. Handtaget gör Busse boxväska lätt att transportera, så den är också en praktisk följeslagare på mässan. Väskan är tillverkad av robust, lättskött polyester. Översikt: Robust hängande väska för ren förvaring av klockor, groomingredskap, mane spray, krämer etc. direkt på hästen. Kan fästas flexibelt, snabbt och utan rester på t.ex. stängerna på stallets framsida med hjälp av remmar. Kan stängas med ett smutsskydd med dragkedja och kardborreknäppning. Interiör med förstärkta väggar, justerbar uppdelning Två små fack av nätmaterial på insidan Praktiska ytterfack och ett fack med dragkedja på utsidan Lätt att transportera, även när den är fylld, tack vare handtaget. Robust, lättskött polyestermaterial Mått: 45 x 20 x 55 cm Leveransstatus: 1x Busse stallväska liten RIO

628,43 kr*
st.
BUSSE Stallväska RIO PRO navy
Färg: navy
BUSSE Stallväska RIO PRO För ännu mer ordning i stallet! Den praktiska Rio Pro boxväskan från Busse är en extremt robust väska att hänga upp för ren och strukturerad förvaring av många tillbehör i stallet. Filtar, stövlar, klockor, putsutrustning, sprayer, krämer och mycket mer kan förvaras i den praktiska boxväskan. Stallväskan kan snabbt och enkelt fästas på stängerna på stallfronten med hjälp av remmar. För att förhindra att damm kommer in i väskan kan smutsskyddet stängas med dragkedjor och kardborreband. Busse stallväska har en stor inredning med förstärkta väggar, justerbar skiljevägg och ett förvaringsfack. Praktiska ytterfack ger extra förvaringsutrymme för små tillbehör. En extra stång på undersidan är idealisk för att hänga och torka filtar, sadelunderlag, damasker osv. Busse boxväska är lätt att transportera tack vare det praktiska handtaget och är tillverkad av ett robust, lättskött polyestermaterial. Översikt: Robust boxväska för strukturerad förvaring av hästfiltar, bandage, klockor, groomingkit, flugspray och mycket mer. Kan fästas flexibelt med remmar på t.ex. stängerna i båsen. Med smutsskydd - kan stängas med dragkedja och kardborreband Stor interiör med förstärkta väggar, justerbar partition och förvaringsfack Längdsjusterbara stabiliseringsband för mer dimensionell stabilitet och säker stängning. Två praktiska ytterfack med elastiska sidor Utvändig ficka med dragkedja för hästpass och andra dokument Ytterligare, avtagbar stång för att hänga upp och torka filtar, sadelkuddar, damasker etc. Användbart handtag för transport Robust, lättskött polyestermaterial Färger: Navy Grå Mått: 68 x 20 x 73 cm Leveransomfattning: 1x BUSSE Stallväska RIO PRO

989,27 kr*
st.