BUSSE Caveson ENGLISCH-KOMBINIERT svart/vit COB i korthet:


Caveson ENGLISH COMBINED

Ersättningsnäsband av hög kvalitet.

- Näsband mjukt vadderat
- Komplett med låsband
- Näsbandets bredd: 3 cm

Färg: svart/svart, svart/vit

Storlekar: Ponny, Cob / Fullblod, Full / Warmblood, X-Warmblood.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE CLASSIC låsbar remklaff Svart/rostfritt stål
Färg: svart/rostfritt stål
Busse Locking Strap Classic - Praktisk reservdel för ridband Bussen tillhörande rem Classic fungerar som en extra del för engelska-kombinerade ridband med en demonterande låsband eller för att komplettera en blockerande rem på engelska ridstygn. Deras primära funktion är att fixa och stärka anslutningen mellan näsremmar och låsband för maximal prestanda och säkerhet. Denna reservdel kännetecknas av dess anpassningsförmåga. Den är lämplig för näsband på upp till 45 mm breda och för låsningsbältesbredd upp till 12 mm. Med en avstängning av rostfritt stål av hög kvalitet garanterar låsbältesflaskan en hållbar och säker användning. Busse tillhörande Strait Classic är en praktisk och effektiv lösning för varje ryttare som vill förbättra hållbarheten och funktionaliteten i hans ridvanor. Översikt: Reservdel för ridband med demontering av låsband Lämpliga för näsremmar upp till 45 mm bredd Lämplig för låsningsbältesbredd upp till 12 mm stängning av rostfritt stål Tekniska data: Material: Läder med stängning av rostfritt stål För näsremmar upp till 45 mm bredd För att låsa bältesbredden upp till 12 mm bredd leveransomfång: 1x bussar Locking Belt Bottle Classic faq Vad gör Busse Locking Strap Classic så speciell? Busse som stöder Libe Tint Classic kännetecknas av dess anpassningsförmåga och dess högkvalitativa rostfritt stålknappstängning. Som en reservdel för att rida remmar med en demonterande låsrem eller för att komplettera en låsrem på engelsk ridning, erbjuder den en praktisk och effektiv lösning för att förbättra hållbarheten och funktionaliteten hos ridvanorna. för vem är bussarna Locking Belt Tap Classic särskilt lämplig? Busse som stöder Libe Classic är idealisk för varje ryttare som vill förbättra hållbarheten och funktionaliteten i dess ridvanor. Den passar på näsbanden upp till 45 mm breda och på låsningsbältets bredd upp till 12 mm, vilket gör det till ett mångsidigt val för olika ridhaltermodeller.

69,26 kr*