Hundstängsel och elstängsel för hundar köp online på Agrarzone

För ett lyckligt hundliv bör du ge din hund motion, eftersom hundar älskar att leka utomhus, även när ägaren inte har tid att vara uppmärksam. Med våra kompletta kit för hundstängsel får du allt du behöver för att säkert stänga in din hund. Det är bara att sätta upp hundstängslet i trädgården och ansluta det till elstängselaggregatet. Den är klar att använda och ditt husdjur är säkert inhägnat!

På den här sidan kan du få praktiska tips som hjälper dig att välja rätt hundstängsel för ditt husdjur. Har du några ytterligare frågor om våra uppsättningar? Kontakta vår kundtjänst så hjälper våra experter på husdjur gärna till.

En överblick:

 • Innehåller allt du behöver för ett säkert stängsel för små och stora hundar.
 • Passar även för känsliga djur, valpar, katter och andra husdjur.
 • För stängsel runt rabatter, dammar och andra trädgårdsområden.
 • De mobila staketen är perfekta för att vara på resande fot.
 • Effektivt försvar mot vilda djur tack vare elektrifiering
 • Lätt att sätta upp utan specialverktyg

Varför ett elektriskt hundstängsel överhuvudtaget?

Många hundägare har en obehaglig känsla i magen när de köper ett elstängsel för hundar. Elektriska hjälpmedel har dock redan visat sig vara framgångsrika inom hundträning i många år, tänk på elektriska halsband, eldrivna djurstängsel osv. När de används vid rätt tidpunkt är de här verktygen en utmärkt utbildningsmetod.

Med ett elektriskt djurstängsel kan din hund springa runt i trädgården på ett mycket säkert sätt utan att du behöver oroa dig. Stäng in hela trädgården för att ge din fyrfota vän mycket motion, eller avgränsa enskilda områden för att hindra hunden från att ställa om rabatten, till exempel. För användning för husdjur eller för korta trädgårdsstängsel i området för husdjur erbjuder vi i våra hundstängseluppsättningar speciella, svaga elstängselanordningar som endast har en låg strömstyrka och därför inte är för starka för mindre djur.

Fördelar jämfört med ett vanligt trädgårdsstaket:

 • Maximal säkerhet: Din hund kan inte klättra över elstängslet, eftersom bestraffningen/avskräckningen genom riktade strömpulser förhindrar att hunden hoppar över, underminerar eller skadar stängslet.
 • Skydd mot vilda djur: Tack vare elektrifieringen stannar dina djur på gården och vilda djur och oinbjudna besökare stannar ute. Detta ger ett dubbelt skydd.
 • Kan kombineras med andra nät: Elektriska djurstängsel med nät kan mycket väl kombineras med andra nät för smådjur. Detta gör att stängslet lämpar sig för till exempel fjäderfä, kaniner och andra gnagare. Samtidigt hindras rovdjur som mårdhundar och rävar från att komma in.
 • Mobil användning: Många av våra djurstängsel kan flexitas med och är därför idealiska för semestrar, evenemang och tävlingar.
 • Spara pengar: Ett elstängsel för husdjur är lite dyrare att köpa än ett vanligt trädgårdsstängsel, men det sparar mycket pengar med tiden eftersom ett elstängsel inte lika lätt skadas av ett djur som ett vanligt trädgårdsstängsel.

4 steg till rätt uppsättning hundstängsel:

1. Hur stor är din hund?

Jag har en liten hund: För små hundar på upp till 39 cm axelhöjd räcker ett lågt hundstängsel på 65 cm höjd helt och hållet.

Jag har en medelstor eller stor hund: Det är bättre att välja ett högt hundstängsel med elanslutning, eftersom det inte är så lätt för större hundar att klättra uppför ett högre stängsel.

2. Har du el i din trädgård?

Ja, jag har elektricitet i närheten: I det här fallet är ett hundstängsel med 230V elstängsel alltid bättre än ett mobilt 12V elstängsel, eftersom anslutningen till eluttaget eliminerar behovet av frekventa batteribyten. Detta sparar arbetstid och högre underhållskostnader.

Nej, jag har ingen elektricitet: Om du inte har något eluttag i närheten är ett batteridrivet elstängsel bättre WAHL. Tänk dock på att du måste ladda batteriet var 2-4:e vecka .

3. Har du tid att byta eller ladda batteriet var 2-4:e vecka på elstängselanordningen?

Ja, jag har tid för det här: här kan du lätt hitta ett hundstängsel med batteri, där du laddar batteriet med jämna mellanrum. Det är bäst att köpa ett reservbatteri så att du alltid har ett fulladdat batteri i reserv.

Nej, jag har inte tid: För hundägare som inte har tid att kontrollera batterinivån med jämna mellanrum är ett hundstängsel med ett batteri för betesstängsel lämpligare. Ett batteri är billigare än ett uppladdningsbart batteri, håller i flera månader och under den tiden behöver du inget underhåll. När ett batteri för ett stängsel för betesmarker är helt urladdat kan det dock inte laddas på nytt och du måste köpa ett nytt. Ett helt underhållsfritt alternativ är ett solcellsdrivet hundstängsel. Tack vare solenergi är det här hundstängslet extremt energieffektivt i drift - inga dyra underhålls- eller uppföljningskostnader. Men om du har ett eluttag i närheten är ett 230V-hundstängsel alltid bäst för dig.

4. Stannar staketet alltid på samma plats eller använder du det när du är på språng?

Staketet används mobilt: Om hundstängslet också ska tas med, till exempel på semestern, är ett hundstängsel med 12V / 230V elstängsel perfekt för dig, eftersom det kan användas både hemma med 230V-el och på vägen med ett 12V-batteri. Om du inte har tid att byta batteri regelbundet är ett 12V solcellsstängsel eller ett 9V hundstängsel med batteri ett bra sätt att minska underhållet.

Staketet står på samma plats hela tiden: För kontinuerlig användning på gården och om du har tillgång till ett uttag är ett 230V-drivet hundstängsel alltid bättre än ett batteridrivet hundstängsel.

Dessa tillbehör passar till ditt hundstängsel:

Ersättning av hundstängsel Om du behöver ett längre hundstängsel kan du köpa fler elektroniska nät och tråd för betesmarker här. Våra hundnät kan enkelt anslutas till varandra med de integrerade metallklämmorna och på så sätt förlängas.

Batteri och ackumulator för betesstängsel: Om inget batteri eller ackumulator ingår i elstängseluppsättningen eller om du behöver fler att byta ut, hittar du lämpliga batterier/ackumulatorer för alla vanliga 9V och 12V elstängseluppsättningar i denna kategori.

Betesmark staket solpanel Solcellsmoduler finns som ett komplement till nästan alla 12V-batterier. Detta gör att du slipper byta batteri ofta. Elkostnaderna för batteriladdning försvinner också.

Elektriskt stängsel dörr: En dörr till hundstängslet kan installeras på vilken plats som helst på hundstängslet för säker och enkel utgång och ingång utan risk för elstötar.

Ersättningspålägg: Om en stolpe på ditt hundstängsel har gått sönder eller om du vill sätta en ersättningsstolpe i hörnen av ditt stängsel för att få extra stabilitet kan du köpa en lämplig ersättningsstolpe för korgnätet billigt här.

Varningstecken: Enligt lag måste alla elstängsel längs en allmän väg markeras med varningsskyltar med jämna mellanrum.

Testare för betesstängsel: Använd en testare för hundstängsel för att mäta spänningen i ditt elstängsel. Detta är ett snabbt sätt att avgöra om du har den spänning du behöver och om ditt stängsel är säkert.

Olika tillbehör: I den här kategorin hittar du en mängd olika tillbehör till hundstängsel, från jordborrar till trådkopplingar och markankare.

Hälsosam hundmat Smaklig och energirik hundmat kan köpas billigt i vår foderbutik och levereras bekvämt hem till dig.

Dina förmåner med Agrarzone

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om ditt köpta hundstängsel inte är perfekt för din användning kan du returnera det till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Kvalitetsprodukter: Alla våra produkter utformas och testas av experter. De är helt lämpliga för sin avsedda användning.

Service och råd: Vår professionellt utbildade kundtjänst hjälper dig gärna med alla frågor du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.