Universalstängsel grön 80cm x 20m i korthet:


Universal Perimeter Network med smala skjortor 20 m x 80 cm: Skräddarsydd skydd för dina grönområden

ett solidt och flexibelt försvar för ditt land

För älskare av trädgårdsskötsel och natur är Universal Perimeter Network med smalt nät 20 m x 80 cm en viktig allierad. Detta nätverk med hög densitet skyddar inte bara dina blomsterbäddar och grönområden från oönskade intrång, utan fungerar också som ett robust stöd för dina klättringsväxter.

Perfekt för att avgränsa och skydda specifika områden i din egendom, till exempel blomsterbäddar, grönsaksträdgårdar, grönområden eller dammar. Det är också lämpligt som en tillfällig mekanisk barriär för små djur. Dess smala struktur och enkel installation och borttagning gör det extremt praktiskt. Dessutom garanteras dess styrka av de 11 polerna i polyamid förstärkt med glasfiber som är integrerade i nätet.

Välj Universal Perimeter Network med smala skjortor 20 m x 80 cm för att skapa ett säkert och ordnat utrymme. Oavsett om du försöker skydda dina växter eller skapa ett säkert utrymme för dina djur, är detta omkretsnätverk den lösning du letar efter.

Universal Perimeter Network med smala skjortor 20 m x 80 cm Sammanfattning:

  • Idealisk för att avgränsa och skydda specifika områden i ditt land
  • Kan fungera som en tillfällig barriär för små djur
  • Lämplig som ett stöd för klättringsanläggningar
  • Enkel installation och borttagning
  • 11 stolpar i polyamid förstärkt med glasfiber erbjuder stabilitet

Tillförseln inkluderar:

1x Universal Perimeter Network med smalt nät 20 m x 80 cm

Frågor ofta:

det universella omkretsnätverket med smala tröjor 20 m x 80 cm kan användas för att skydda alla typer av växter eller djur?

Ja, det universella omkretsnätverket är perfekt för att skydda ett brett utbud av växter och små djur från oönskade intrång.

det universella omkretsnätverket med smala skjortor kan användas utomhus?

Ja, nätverket är utformat för att motstå externa klimatförhållanden, vilket gör det till det perfekta alternativet för användning i utomhusutrymmen.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.