Hundstängsel set N700 230V, 1J, nät 25m x 106cm, grönt i korthet:


  • Perfekt för ett säkert elektriskt hundstängsel
  • Lämplig för olika hundstorlekar
  • Skyddar din hund effektivt mot faror
  • Komplett uppsättning med prisfördel - enkel montering!
  • 25 m x 106 cm elektroniskt nät med 230 V elstängsel

Hundstängsel komplett uppsättning N 700 - 25 m elektrifierat betesstängsel med elaggregat för hundar, katter och små djur.

Bra pris, snabb uppsättning och bästa skydd: prisvärt hundstängsel för säker och effektiv inhägnad för små och stora hundar. Elektrifiering av skyddsstaketet hjälper till att hålla vilda djur borta från din egendom.

Hundar älskar att leka utomhus, även när ägaren inte har tid att vara uppmärksam. Med det här kompletta hundstängslet kan du låta ditt husdjur leka på bakgården utan att oroa dig. Setet med hundstängsel innehåller allt du behöver för att bygga ett effektivt trädgårdsstängsel och en mycket säker hundrastgård. Komponenterna i uppsättningen har valts ut med omsorg och satts ihop exklusivt för dig. Stäng in hela trädgården så att din fyrfota vän får gott om utrymme att springa runt, eller avskilj enskilda områden så att hunden till exempel inte kan ställa om rabatten eller ramla ner i dammen.

Setet innehåller 230 volt AKO elstängsel N700 med reducerad effekt, som har utvecklats särskilt för artanpassad hållning av husdjur och små djur . I setet ingår också ett 25 m långt och 106 cm högt, finmaskigt elektroniskt nät med stabil dubbel spets. Den dubbla spetsen håller mycket bra i jordiga och sandiga jordar. Fasta markförankringar, markstoppare och en strömlös, förstärkt marksträng garanterar ett fast stöd och ett permanent optimalt strömflöde.

Vid behov kan du enkelt förlänga hundstängslet med ytterligare ett hundnät. Ett utmärkt strömflöde ges också med flera uppradade elektroniska nät upp till en maxlängd på ca 50 m. För att säkerställa en optimal strömförsörjning vid staketet bör hundstängslet inte ha någon kraftig vegetation. Vi rekommenderar också att du använder ett externt åskskydd.

En överblick:

  • För små och stora hundar med kort eller lång päls, katter och smådjur.
  • Även lämplig för känsliga hundar och valpar
  • För att avgränsa rabatter, dammar och andra trädgårdsområden.
  • Effektivt försvar mot vilda djur som kaniner, mårdhundar, tvättbjörnar och hägrar.
  • Innehåller allt som behövs för ett säkert stängsel
  • Max. möjlig staketlängd: 50 m
  • 230 V elstängsel med reducerad strömutgång
  • Väl synlig kontroll-LED för övervakning av enhetens funktion
  • Ger ett pålitligt skydd och kan enkelt utökas med ytterligare nät.
  • Rekommenderas för kortare staket med lite vegetation

Fördelar jämfört med ett vanligt trädgårdsstaket:

  • Maximal säkerhet: Din hund kan inte klättra över elstängslet, eftersom bestraffningen/avskräckningen genom riktade strömpulser förhindrar att hunden hoppar över, underminerar eller skadar stängslet.
  • Skydd mot vilda djur: Tack vare elektrifieringen stannar dina djur på gården och vilda djur och oinbjudna besökare stannar ute. Detta ger ett dubbelt skydd.
  • Kan kombineras med andra nät: Elektriska djurstängsel kan mycket väl kombineras med andra nät för smådjur. Detta gör att stängslet lämpar sig för till exempel fjäderfä, kaniner och andra gnagare. Samtidigt hindras rovdjur som mårdhundar och rävar från att komma in.
  • Mobil användning: Många av våra djurstängsel kan flexitas med, vilket gör dem idealiska för semestrar, evenemang och agilitytävlingar.
  • Spara pengar: Ett drivet djurstängsel är lite dyrare att köpa än ett vanligt trädgårdsstängsel, men det sparar mycket pengar med tiden eftersom ett drivet stängsel inte lika lätt skadas av ett djur som ett vanligt trädgårdsstängsel.

Leveransens omfattning:

  • 1x AKO Anordning för betesstängsel N700 230 V
  • 1x jord/stödstång för Duo Power X-enheter
  • 1x stängselanslutning kabel hjärta klämma 125 cm
  • 1x jordanslutningskabel, 2 öglor M8, 100 cm
  • 1x Korgnät 25 m, 106 cm, dubbla spikar, grönt, elektrifierande
    (inkl. 9x plaststolpar, 4x markankare, 9x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
  • 1x Euro fence tester 6 kV
  • 1x Agrarzone varningsskylt
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 0,55 Joule
Jordstång 1 m: 1 Stk.
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 1,00 Joule
Max. 50m nätantal: 1 Stk.
Spänning: 10.000 V
Spänning öppen krets: 8.500 V
Spänning vid 500 Ohm: 4.000 V
Driftsätt: Sladd
Strömförbrukning: 5 W
Djurart: Fjäderfä, Hund, Kanin, Katt
Strömförsörjning: 230 Volt
Djurstorlek: mellanstora hundar, små hundar, stora hundar

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


13 november 2020 08:42

impeccable pour mes chats fugueurs

très bon produit facile a installer et efficace

AKO Elstängsel Blixtskydd
AKO Elektriskt staket åskskydd Skyddar ditt elstängsel mot överspänning som orsakas av blixtnedslag i stängslet. för montering på stängselstolpen Med hjälp av ett fast gnistgap leder "åskskyddet" överspänningen från stängselanläggningen direkt ner i marken.

199,68 kr*
st.
Agrarzone Fjäderfonnät Classic med ström, dubbel spets, grönt 25 m x 106 cm
Storlek: 25 m x 106 cm
Agrarzone Hönsnät - 15 m hönshägn med elektrifierad tråd, 106 cm, 6 stakar, dubbla spikar. Nu kan du snabbt och enkelt stänga in mindre områden med det högkvalitativa 15 meter långa hönsnätet från Agrarzone. Det stabila 106 cm höga hönsnätet har en längd på 15 meter. Detta gör det enkelt att stänga in mycket små områden och korta avstånd eller passager utan att behöva korta ner ett långt nät eller lämna en del av nätet ihoprullat. Tack vare de smala maskorna i den nedre delen av det elektrifierande hönsnätet är det mycket lämpligt för att stängsla in mindre djur, t.ex. höns, kaniner och lamm. Men den kan naturligtvis också användas för att stänga in andra djur, till exempel hundar och katter. De 6 mycket stabila stakarna med dubbla spikar säkerställer ett säkert och stabilt nätstånd och förhindrar att nätet hänger ner. De dubbla spikarna på varje stake garanterar en ännu stabilare förankring även i svåra markförhållanden. Tack vare den väl synliga orange färgen har hönsnätet också en avskräckande effekt, vilket ökar säkerheten för hjordarna. Agrarzone Fjäderfonnätet i översikt: Svetsade knutpunkter Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. 6 stabila, väl synliga plastpinnar Snabbt och enkelt att ansluta med Litzclip Färg: orange Ansökningsanteckning: Det är särskilt viktigt att ha en springa för att hönsen ska kunna utöva sina naturliga beteenden, t.ex. att klia sig och äta. För att skydda kycklingarna finns nät för fjäderfä i många olika utföranden. De varierar i längd och höjd, med olika bottenspetsar, elektrifierbara eller icke-elektrifierbara. Icke-elektrifierbara nät (utan elektricitet) är ett enkelt sätt att stänga in. För optimal säkerhet för boskapsskötseln (mot mård, hund, räv osv.) bör nätet vara elektrifierat. Detta förhindrar att djuret biter sig fast eller glider igenom. För detta behöver du en lämplig stängselanordning för betesmark för fjäderfä, som inte ingår. Mått: Längd: 15 m Höjd: 106 cm Leveransens omfattning: 1x Agrarzone hönsstängsel 15 m, kan elektrifieras, 106 cm, 6 stakar, 2 spetsar, grönt. 6x stabila plastpinnar 3x markankare 9x jordstoppare 1x staketanslutning 1x reparationssats

Innehåll: 25 Meter (45,08 kr* / 1 Meter)

Varianter från 762,77 kr*
1 127,11 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

834,35 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 374,98 kr*
st.