Hundstängsel S800 SOLAR 12V, 1,2J, nät 50m x 106cm, med dörr, grönt i korthet:


 • Perfekt för ett säkert elektriskt hundstängsel
 • Lämplig för små och stora hundar
 • Skyddar effektivt din hund från faror
 • Mobilt elstängsel med solceller med 50 m elektroniskt nät och dörr
 • Komplett uppsättning med prisfördel - enkel montering!

Hundstängsel komplett uppsättning med mobilt 12 V solcellsstängsel och 50 m hundnät

Vårt hundstängsel med solpanel är extremt flexibel och omedelbart redo att användas. Du behöver inte längre koppla in eller ladda batteriet. Super energisparande och perfekt för mobil användning.

Det här hundstängslet är fristående, extremt flexibel och perfekt om du inte har elektricitet på gården men ändå vill ge din hund en säker springväg. Det kompakta setet innehåller allt du behöver för att bygga ett effektivt trädgårdsstängsel och en mycket säker hundrastgård. Komponenterna i det kompletta paketet har noggrant valts ut av våra experter och sammanställts exklusivt för dig. Husdjursstängslet drivs av solenergi, vilket innebär att du inte behöver byta batterier regelbundet , vilket är fallet med konventionella batteristängsel. Detta gör att staketet är perfekt för nästan alla tänkbara användningsområden. Stäng in hela trädgården så att din fyrfota vän får mer motion eller avskilj enskilda områden så att hunden inte kan omforma rabatten eller ramla ner i simdammen. Hägnet för husdjur är också perfekt för semester, utställningar och tävlingar.

Den kompletta uppsättningen innehåller S800 solfångare för beteshagar, som är speciellt utvecklad för att hålla husdjur och små djur oberoende av elektricitet . Betessystemet laddas med hjälp av solenergi och förser stängslet med tillräckligt med ström även under längre perioder av dåligt väder. Utrustad med intelligent batterihantering med batterivarningsindikator och stängselindikatorljus har du alltid batteristyrkan och stängselspänningen i åtanke.

I setet ingår också två 25 m långa och 106 cm höga, tättmaskiga elektroniska nät med en stabil dubbel spets. Den dubbla spetsen håller mycket bra i jordiga och sandiga jordar. Fasta markförankringar, markstoppare och en strömlös, förstärkt marksträng garanterar ett fast stöd och ett permanent optimalt strömflöde.

Den elektroniska nätdörren , som också ingår, ger dig snabb och enkel åtkomst till ditt hundstängsel. Den praktiska dörren kan enkelt monteras var som helst i nätet och kan även monteras i efterhand på ett redan uppfört stängsel. Den isolerade ramen skyddar mot strömstötar och ger säker tillgång till din hage.

Vid behov kan du enkelt utöka hundstängslet med ytterligare nät av korgar. Ett utmärkt strömflöde ges också med flera uppradade elektroniska nät upp till en maxlängd på ca 100 m. För att säkerställa en optimal strömförsörjning vid staketet bör hundstängslet inte ha någon kraftig vegetation. På samma sätt rekommenderar vi att du använder ett extra externt åskskydd.

En överblick:

 • För små och stora hundar med kort eller lång päls, katter och smådjur.
 • Även lämplig för känsliga hundar och valpar
 • För inhägnad av rabatter, dammar och andra trädgårdsområden
 • Perfekt för mobil användning på semester, camping och evenemang.
 • Effektivt försvar mot vilda djur som kaniner, mårdhundar, tvättbjörnar och hägrar.
 • Innehåller allt som behövs för säker inhägnad
 • 12 V solcellsenhet med fast 12 V solpanel 8 W
 • LED för stängselkontroll och separat batterivarningsindikator
 • Integrerat skydd mot djupa urladdningar och åskskydd
 • Utmärkt effektivitet även under längre perioder av dåligt väder
 • Max. möjlig staketlängd: 100 m
 • Ger tillförlitligt skydd och är lätt att förlänga
 • Praktisk dörr med elektriskt staket för enkel in- och utpassering
 • Rekommenderas för kortare staket med lite vegetation

Leveransens omfattning:

 • 1x AKO Elstängsel SunPower S800 12 V
  (inkl.: 1x 12 V AGM-batteri, 1x fast monterad 12 V-solpanel, 1x anslutningskabel för stängsel och jordanslutning, 1x jord-/monteringsspik i två delar).
 • 2x pilnät 25 m, 106 cm, dubbla spikar, grönt, elektrifierande
  (inkl. per nät: 9x plastpinnar, 4x markankare, 9x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
 • 1x dörr för nät 125 cm, bredd 86 cm
 • 2x stödstolpe för pilnät 120 cm, runt stål
 • 1x stängselprovare 9 V
 • 1x Agrarzone varningsskylt
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 0,80 Joule
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 1,20 Joule
Max. 50m nätantal: 2 Stk.
Spänning: 12.000 V
Spänning öppen krets: 11.500 V
Driftsätt: Solenergi
Strömförbrukning: 30-70 mA
Djurart: Fjäderfä, Hund, Kanin, Katt
Strömförsörjning: 12 Volt
Djurstorlek: mellanstora hundar, små hundar, stora hundar

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO Elstängsel Blixtskydd
AKO Elektriskt staket åskskydd Skyddar ditt elstängsel mot överspänning som orsakas av blixtnedslag i stängslet. för montering på stängselstolpen Med hjälp av ett fast gnistgap leder "åskskyddet" överspänningen från stängselanläggningen direkt ner i marken.

195,33 kr*
Agrarzone Fjäderfonnät Classic med ström, dubbel spets, grönt 25 m x 106 cm
Storlek: 25 m x 106 cm
Agrarzone Hönsnät - 15 m hönshägn med elektrifierad tråd, 106 cm, 6 stakar, dubbla spikar. Nu kan du snabbt och enkelt stänga in mindre områden med det högkvalitativa 15 meter långa hönsnätet från Agrarzone. Det stabila 106 cm höga hönsnätet har en längd på 15 meter. Detta gör det enkelt att stänga in mycket små områden och korta avstånd eller passager utan att behöva korta ner ett långt nät eller lämna en del av nätet ihoprullat. Tack vare de smala maskorna i den nedre delen av det elektrifierande hönsnätet är det mycket lämpligt för att stängsla in mindre djur, t.ex. höns, kaniner och lamm. Men den kan naturligtvis också användas för att stänga in andra djur, till exempel hundar och katter. De 6 mycket stabila stakarna med dubbla spikar säkerställer ett säkert och stabilt nätstånd och förhindrar att nätet hänger ner. De dubbla spikarna på varje stake garanterar en ännu stabilare förankring även i svåra markförhållanden. Tack vare den väl synliga orange färgen har hönsnätet också en avskräckande effekt, vilket ökar säkerheten för hjordarna. Agrarzone Fjäderfonnätet i översikt: Svetsade knutpunkter Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. 6 stabila, väl synliga plastpinnar Snabbt och enkelt att ansluta med Litzclip Färg: orange Ansökningsanteckning: Det är särskilt viktigt att ha en springa för att hönsen ska kunna utöva sina naturliga beteenden, t.ex. att klia sig och äta. För att skydda kycklingarna finns nät för fjäderfä i många olika utföranden. De varierar i längd och höjd, med olika bottenspetsar, elektrifierbara eller icke-elektrifierbara. Icke-elektrifierbara nät (utan elektricitet) är ett enkelt sätt att stänga in. För optimal säkerhet för boskapsskötseln (mot mård, hund, räv osv.) bör nätet vara elektrifierat. Detta förhindrar att djuret biter sig fast eller glider igenom. För detta behöver du en lämplig stängselanordning för betesmark för fjäderfä, som inte ingår. Mått: Längd: 15 m Höjd: 106 cm Leveransens omfattning: 1x Agrarzone hönsstängsel 15 m, kan elektrifieras, 106 cm, 6 stakar, 2 spetsar, grönt. 6x stabila plastpinnar 3x markankare 9x jordstoppare 1x staketanslutning 1x reparationssats

Innehåll: 25 Meter (44,10 kr* / 1 Meter)

Varianter från 746,12 kr*
1 102,51 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

816,14 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 344,98 kr*
st.