Hängande hästleksak, björn i korthet:


Baar Horse Toy - Perfekt distraktion för aktiva hästar

hästleksaken Bär är ett utmärkt tillfälle att anställa hästar i lådan eller under tider begränsad rörelse. Den är fylld med naturliga fibrer och har ett högkvalitets mockskydd, vilket gör det till ett idealiskt anställningsalternativ för föl.

hästleksaken Bär fungerar som idealiskt anställningsmaterial och hjälper till att besegra tristess hos hästar. Det resistenta mocka skalet och fyllningen av naturliga kokosfibrer säkerställer både hållbarhet och hästens säkerhet under spelet. Tack vare den platta designen med integrerade rep uppmuntras hästens stycket.

designad speciellt för hästägare som letar efter ett säkert och effektivt sätt att hålla sina hästar upptagna, Bär Horse Toy kommer med ett stabilt rep för att hänga. Detta gör det möjligt att installera den när som helst och var som helst. Observera dock att leksaken kan riva med omfattande spelinstinkt.

Översikt:

  • Perfekt anställningsmaterial för att förhindra tristess
  • Resistent mockskydd och fyllning av naturliga kokosfibrer
  • Flat design med integrerade rep för att marknadsföra Play Drive
  • Enkel fästning av stabilt gesitt

Tekniska data:

  • Material: Mocka och fyllning av naturliga kokosfibrer
  • Design: Flat design med integrerade rep
  • Fästning: Med stabilt rep för att hänga
  • Storlek: 40 cm

leveransomfång:

1x hästleksaker Bär

faq

Vilka är fördelarna med Bär Horse Toy?
Bär hästleksaken fungerar som det perfekta anställningsmaterialet och hjälper till att besegra tristess hos hästar. Med sitt resistenta mockaskydd och fyllning av naturliga kokosfibrer garanterar det hållbarhet och säkerhet under spelet. Dessutom främjar den plana designen med integrerade rep pjässinstinktet för hästar.

för vem är Bär hästleksaken?
Bär Horse Toy är speciellt designad för hästägare som letar efter ett säkert och effektivt sätt att anställa sina hästar, särskilt under tider begränsad rörelse eller i lådan. Det är också ett utmärkt alternativ för föl.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.