Ljuddämpare med Bluetooth i korthet:


Hörsskyddsradio med Bluetooth - perfekt hörselskydd med trådlös anslutning

hörselradio med Bluetooth erbjuder inte bara ett effektivt skydd mot brus hörselskador, utan också en mängd praktiska funktioner, inklusive Bluetooth -anslutning för underhållning och kommunikation. Den här enheten minskar ljudnivån med imponerande 29 decibel (BT/FM -version) eller till och med 31 decibel (BT -version) för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

De enastående funktionerna i detta hörselskydd inkluderar Bluetooth -anslutningen som du kan ansluta en ljudenhet eller mobiltelefon, och den integrerade mikrofonen som gör att du kan ringa eller acceptera samtal. Operationen sker intuitivt via nycklar direkt på hörlurarna, vilket möjliggör enkel och bekväm användning.

Hörsskydd med Bluetooth och radio är särskilt lämpligt för människor som arbetar i höga miljöer som jordbruk, industri, handel eller konstruktion och måste samtidigt kunna ta emot samtal eller lyssna på musik. På grund av dess låga vikt, de extra mjuka öronkuddarna och de oändligt justerbara öronstyckena, erbjuder den hög bärande komfort och anpassar perfekt till varje huvudform.

Översikt:

  • Brusreducering av upp till 31 decibel (BT -version)
  • Bluetooth -anslutning för anslutning till ljudenhet eller mobiltelefon
  • Integrerad mikrofon för telefonsamtal
  • Hög komfort på grund av låg vikt och extra mjuka öronkuddar

Tekniska data:

  • Brusreducering: 29 eller 31 decibel (BT -version)
  • Bluetooth -anslutning
  • Integrerad mikrofon

leveransomfång:

1x ljudskyddad radio med Bluetooth (inklusive mikro-USB-laddningskabel och jackkabel (AUX))

faq

Vad gör hörande radioradio med Bluetooth?
Hörskyddsradio med Bluetooth kombinerar effektivt hörselskydd och modern teknik. Förutom brusreduceringen av upp till 31 decibel erbjuder den en Bluetooth -anslutning som gör det möjligt att anslutas till en ljudenhet eller mobiltelefon och en integrerad mikrofon för telefonsamtal.

för vem är hörselradio med Bluetooth särskilt lämplig?
Hörskyddsradio med Bluetooth är särskilt lämplig för människor som arbetar i höga omgivningar, till exempel inom jordbruk, industri, handel eller i byggande. Det skyddar inte bara förhandlingen, utan möjliggör också samtal och uppspelningsmusik eller radio via en Bluetooth -anslutning.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.