Brusreducerande headset med Bluetooth i korthet:


Hörsskydd med Bluetooth - skyddar din hörsel och håller dem anslutna samtidigt

hörselskydd med Bluetooth är en progressiv enhet som skyddar öronen från skadligt brus och samtidigt möjliggör trådlös Bluetooth -anslutning till en ljudenhet eller en mobiltelefon. Det minskar ljudnivån med 29 decibel (BT/FM -version) eller 31 decibel (BT -version) för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

De speciella egenskaperna för hörselskydd med Bluetooth är förmågan att ansluta via Bluetooth med en ljudenhet eller mobiltelefon och de praktiska kontrollerna direkt på hörlurarna. Den innehåller en integrerad mikrofon som gör det möjligt att utföra telefonen och gör det möjligt att drift av svaret, lägga på och omvalsfunktioner direkt på hörlurarna.

Enheten erbjuder hög bärande komfort tack vare låg vikt, extra mjuka öronkuddar och oändligt justerbara öronstycken för en perfekt passform på varje huvudform. Det är särskilt lämpligt för människor som måste skydda sig mot buller, till exempel inom jordbruk, industri, handel eller på byggplatser.

Översikt:

  • Skyddar öronen från skadligt brus genom att minska ljudnivån
  • Bluetooth -anslutning möjliggör anslutning till en ljudenhet eller mobiltelefon
  • Integrerad mikrofon för telefonsamtal
  • Högkvalitet bär komfort tack vare lätt och justerbara öronstycken

Tekniska data:

  • Brusreducering: 29 eller 31 decibel (BT -version)
  • Bluetooth -anslutning
  • Integrerad mikrofon

leveransomfång:

1x hörselskydd med Bluetooth (inklusive mikro-USB-laddningskabel och jackkabel (AUX))

faq

Vad gör hörselskydd med Bluetooth Special?
Hörskyddet med Bluetooth kombinerar funktionerna för hörselskydd med hög prestanda och ett trådlöst headset. Det erbjuder inte bara utmärkt skydd mot skadligt brus, utan möjliggör också trådlös anslutning till ljudanordningar eller mobiltelefoner via Bluetooth.

för vem är hörselskyddet med Bluetooth mest lämplig?
Hörselskydd med Bluetooth är särskilt lämpligt för människor som arbetar i höga miljöer, såsom jordbruk, industri, handel eller på byggplatser. Han hjälper till att skydda förhandlingen och samtidigt möjliggör trådlösa anslutningar till ljudenheter och telefoner.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.