Diva miniborste i lammskinn för hästar i korthet:


mini diva lammskinnborste, original Haas - kraftfull vård för strålande hästpäls

mini diva lambskin borste, original Haas är den mindre versionen av vår välkända diva lammskinnborste och erbjuder samma utmärkta vård för din häst. Den använder lammskinn och en hästharoidkrans för att försiktigt rengöra pälsen och ge den en strålande glans.

Denna borste har många speciella egenskaper och fördelar. Å ena sidan innehåller den en mjuk lammpälsdyna och en hästharoidkrans , vilket bidrar till att försiktigt rengöra hästens päls och ge den en ljus glans. Dessutom är den utrustad med ett praktiskt handbälte och en elastisk handslinga som möjliggör enkel och bekväm hantering.

Mini Diva Lambskin -borsten är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som behöver en mer kompakt borste för att upprätthålla hästpälsen. Deras storlek gör det idealiskt för resor och användning i olika miljöer.

Översikt:

  • Gent glansig borste med lammpälsdyna och hästbostäder
  • Säkerställer välskött, glänsande päls
  • Praktiskt handbälte och elastisk handslinga för enkel hantering

Tekniska data:

  • Material: lammskinn, hästhår
  • Dimensioner: 17 cm x 9 cm

leveransomfång:

1x mini diva lammskinnborste, original Haas

faq

Vad gör Mini Diva Lamb Fur Brush, Original Haas Special?
Mini Diva Lambskin -borsten, original Haas, har en mjuk lammpälsdyna och en hästfärgad krans som möjliggör en mild och grundlig rengöring av hästpäls. Med sitt praktiska handbälte och den elastiska handslingan är det lätt att använda och är idealisk för på språng.

Vem skulle använda Mini Diva Lamb Fur Brush, Original Haas mest?
Mini Diva Lambskin -borsten, original Haas, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som behöver en mer kompakt borste för att upprätthålla hästpälsen. Deras storlek gör det idealiskt för resor och användning i olika miljöer.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.