Diva hästborste i lammskinn i korthet:


diva lambskin borste, original haas- ger din häststrålande päls

diva lambskin borste, original Haas är en hög -glansborste som var speciellt utvecklad för den milda vård av hästpäls. Med sin kombination av lammskinn och hästhaarm krans, ger hon din hästpäls en ljus glans och säkerställer ett välskött utseende.

En av specialfunktionerna och fördelarna med Diva Lambskin -borsten är din mjuka lammpälsdyna och den omgivande hästhaarmkransen . Denna unika konstruktion möjliggör en mild men grundlig rengöring som gör att din häst päls glansar. Dessutom är borsten utrustad med ett praktiskt handbälte som säkerställer enkel och bekväm hantering.

Diva Lambskin -borsten är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som vill behålla sin häst så bra som möjligt och värdera en strålande och välskept päls. Det är det perfekta verktyget för daglig städning och för vård framför utställningar eller tävlingar.

Översikt:

  • Gent glansig borste med lammpälsdyna och hästbostäder
  • Säkerställer välskött, glänsande päls
  • Praktisk hantering för enkel hantering

Tekniska data:

  • Material: lammskinn, hästhår
  • Dimensioner: 20 cm x 8,5 cm

leveransomfång:

1x diva lammskinnborste, original Haas

faq

Vilka speciella egenskaper gör Diva LambfellBrush, Original Haas?
Diva Lambskin -borsten, original Haas, kännetecknas av sin milda glansborste med lammpälsdynor och hästharoidkrans, vilket säkerställer en välskött och glänsande päls. Den är också utrustad med en praktisk hantering för enkel hantering.

för vem är Diva Lamb Fur Brush lämplig, ursprungliga Haas särskilt?
Diva Lambskin -borsten, original Haas, är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som värderar mild men ändå grundlig skötsel. Oavsett om det gäller daglig vård eller för att förbereda sig för utställningar och tävlingar, är denna borste det perfekta verktyget.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.