Gångkoppel Shiny Night 20mm x 200cm i korthet:


Fleet Leash Shiny Night 20mm x 200cm - Sikt och säkerhet på natten

feileine glänsande natt är mycket mer än en konventionell hundlinje. Ditt primära syfte är att ge din hundsäkerhet och frihet under promenader. Men det erbjuder ännu mer: med sin fosforescerande tryckteknik, är koppel lagrar lätta och tänds i mörkret, vilket säkerställer ökad synlighet på natten och ökar därmed säkerheten.

tillverkad av högkvalitativt nylonmaterial, denna koppel är robust och hållbar. Det är också försett med ett stabilt metallklämma, som är försedd med en speciell beläggning för att öka dess hållbarhet.

Med sin förmåga att ställas in i tre positioner erbjuder koppeln flexibilitet för olika situationer och preferenser. Din svartvita färgkombination ger henne ett snyggt utseende som passar varje outfit.

Översikt:

  • Fosforescerande tryck för ökad sikt på natten
  • Från högkvalitativt nylonmaterial
  • Stabil metallklämma, justerbar i 3 positioner
  • Stylish svartvit färgkombination

Tekniska data:

  • Längd: 200 cm
  • Bredd: 20 mm
  • Material: Nylon av hög kvalitet

leveransomfång:

1x Kleine Shiny Night 20mm x 200cm

faq

Hur har den lysande funktionen lysande natt?
Lead Line Shiny Night använder en fosforescerande tryckteknik som lagrar ljus. I mörkret släpper koppeln och släpper sedan detta ljus och lyser.

Är den blyfisken Shiny Night justerbar?
Ja, koppeln kan ställas in i tre olika positioner för att erbjuda flexibilitet för olika situationer och preferenser.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Glänsande nattkrage
Storlek: 25-40 cm
med lysande tryck - lagrar ljuset och lyser i mörkret Tillverkad av högkvalitativt nylontyg stabila metallbeslag målade med dragavlastning extra ögla för hundbrickor eller lätta taggar

64,41 kr*