Hundtäcke Stella 140x100cm beige i korthet:


hundfilt stella 140x100cm beige med tassar - Skydda dina möbler och golv

hundfilt stella erbjuder en effektiv lösning för att skydda soffor, mattor och bilstolar från hår och smuts. Tillverkad av fluffig fleece erbjuder den en mysig men ändå robust yta på vilken ditt husdjur kan vila.

Denna generöst uppmätta filt är inte bara perfekt för hemmet. Det är också den perfekta mjuka insatsen för korgar, hundstugor eller transportlådor. Med sina praktiska dimensioner 140x100 cm erbjuder det tillräckligt med utrymme för ditt husdjur att sträcka ut och vara bekväm.

Dessutom är Stella Dog -filten en praktisk lätt filt för på språng. Oavsett om du reser eller går till parken, erbjuder detta tak ditt husdjur ett bekant och bekvämt utrymme att vila. Och det bästa med det: det är inte bara för hundar, utan också för katter !

Översikt:

  • Skyddar soffor, mattor och bilstolar från hår och smuts
  • Från fluffig fleece
  • Perfekt som en insats för korgar, hundstugor eller transportlådor
  • Praktiskt ljusfilt för på Go
  • också lämplig för katter

Tekniska data:

  • Material: Fleece
  • Dimensioner: 140x100cm
  • Färg: beige med tassar

leveransomfång:

1x hundtak Stella 140x100cm beige med tassar

faq

Hur kan Stella Dog -filten hjälpa till med rengöring?
Stella Dog -filten hjälper till att skydda soffor, mattor och bilstolar från hår och smuts, vilket underlättar rengöring.

Är Stella Dog -filten också lämplig för katter?
Ja, Stella Dog -filten är också lämplig för katter och erbjuder en mysig och varm yta för ditt husdjur.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.