Förmjölkningskopp med uppsamlingsbehållare i korthet:


Pre -Melting Cup - Praktiskt verktyg för bedömning av mjölkkvalitet och juverhälsa

pre -melting cup är ett oumbärligt instrument för att kontrollera mjölkkvalitet och juverhälsa före mjölkning. Den är utrustad med en praktisk bältekrok, som underlättar hantering och möjliggör alltid -Read Positioning.

Den första funktionen av Pre -Melk Cup är att klippa av de första motto -strålarna för varje spen och att vägleda dem till den svarta uppsamlingsplattan. Denna process möjliggör enkel upptäckt av mjölkförändringar , såsom flingbildning, vilket kan indikera möjlig juverinflammation. Den svarta uppsamlingsplattan erbjuder en speciell fördel - förändringar kan bli bättre igenkända tack vare kontrasten.

Vidare säkerställer samlingsbehållaren att den galna mjölken samlas in och därmed förorenar andra djur utesluts. Detta gör Pre -Melk Cup särskilt lämplig för jordbrukare och mjölkproducenter som fäster stor betydelse för kvaliteten och hälsan hos deras besättning.

Översikt:

  • För att bedöma mjölkkvaliteten och juverhälsan
  • Mjölkning av de första mjölkstrålarna i den svarta uppsamlingsplattan
  • Enkel upptäckt av mjölkförändringar
  • Samling av den galna mjölken i samlingsbehållaren
  • Praktisk bältekrok för enkel hantering

Tekniska data:

  • Material: plast

leveransomfång:

1x Pre -Melting Cup

faq

Hur hjälper Pre -Melk -koppen till att bedöma mjölkkvaliteten?
De första mjölkiga strålarna av varje spen är galen i den svarta uppsamlingsplattan på den pre -melic cupen. På grund av kontrasten av den svarta uppsamlingsplattan kan mjölkförändringar, såsom flingbildning, lätt erkännas.

Hur förhindrar kopplingen före smältning föroreningar av andra djur?
Pre -Melk Cup samlar den galna mjölken i uppsamlingsbehållaren så att förorening av andra djur utesluts.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.