Kalvsug av metall utan spikar i korthet:


Nötkreatursug Tamer Metal - Stress -fri sugavlopp för dina nötkreatur

nötkreatursug Tamer Metal är ett effektivt instrument för att göra sugavloppsspänningen -fri under ditt nötkreatur. Dess primära funktion är att skapa en mekanisk barriär som förhindrar ömsesidig sugning utan att påverka djuret när man äter.

Tack vare sin platta form och släta yta möjliggör nötkreatursugningens manipulation ett obehindrat foder- och vattenintag. Detta bidrar till det faktum att djuret inte är begränsat när man äter och viktökningen påskyndas. Dess speciella egenskap är enkla och verktygsfri fjädermekanism för att bifoga, vilket säkerställer ytterligare komfort och användarvänlighet.

Sugens tamer är särskilt lämplig för nötkreaturshållare som letar efter en effektiv och djur -gentle -metod för upphörande av sug. Den spikiga designen säkerställer en stressfri avvänjningsprocess och främjar djurets brunn.

Översikt:

  • Effektiv mekanisk barriär mot ömsesidig integritet
  • Aktiverar obehindrat foder- och vattenintag
  • Enkel och tOolless -fästning tack vare vårmekanismen
  • Stress -fri avvänningsprocess utan ryggar

Tekniska data:

  • Material: Metall
  • Vårmekanismen för att fästa

leveransomfång:

1x nötkreatursug tamer metall

faq

Hur fungerar nötkreatursugen Tamer Metal?
Nötkreatursugen Tamer fungerar som en mekanisk barriär som förhindrar ömsesidig cinge. Tack vare dess platta form och släta yta möjliggör det obehindrat foder- och vattenintag.

Hur är nötkreatursugen tamer bifogad?
Nötkreatursugen kan fästas enkelt och utan verktyg tack vare en integrerad fjädermekanism.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.