BUSSE Karbinhake ZÜGEL 19 fyrkant i korthet:


Busse Carabiner Hook Reins - Praktiska tillbehör för risåter

Busse Karabiner Hook i en annan del av varje ryttareutrustning är en viktig del av varje ryttare. Denna karabinerkrok var speciellt designad för användning med ridjärn och erbjuder en pålitlig och säker anslutning mellan tyglar och hästsele.

En viktig fördel med denna karabinerkrok är dess roterande funktion. Med en rotation av 19 mm möjliggör det optimal rörelsefrihet och anpassningsförmåga till hästens och ryttarens rörelser. Detta främjar exakt och effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen och förbättrar den totala upplevelsen av ridning.

Busse Karabiner Hook Reins är robust och hållbar, vilket garanterar långvarig användning. Det är de perfekta tillbehören för varje ryttare som fäster vikt vid kvalitet och funktionalitet.

Översikt:

  • CARABINER HOOK FÖR RIS REINS
  • 19 mm, roterbar

Tekniska data:

  • Rotibilitet: 19 mm

leveransomfång:

1x bussar Carabiner Hook Reins

faq

Vilka är de speciella egenskaperna hos Busse Karabiner Hook -tyglarna?
Busse Karabiner Hook REINS är en speciell karabinerkrok för användning med ridjärn. Den har en roterande på 19 mm, vilket möjliggör optimal rörelsefrihet.

för vem är bussarna Carabiner Hook -tyglar särskilt lämpliga?
Bussarna Carabiner Hook -tyglar är de perfekta tillbehören för varje ryttare som fäster vikt vid kvalitet och funktionalitet.

BUSSE

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

Alla produkter av detta märke

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.