BUSSE jacka PRIA Mellanlager S navy i korthet:


bussjacka PRIA MIDLAYER - FIGUR -Hugging Training Jacket för den högsta rörelsesprestanda

bussejackan Pria Midlayer är en figur -hugging träningjacka, som också är idealisk som ett mellanlager (midlayer) under lätta utomhusjackor. Det erbjuder en optimal kombination av funktionalitet och stil för ryttare.

Med sin sömlösa och angränsande mjukstickade komfort erbjuder jackan en mycket elastisk rörelseföreställning. En Filigree Front Custody Cap kompletterar jackans funktionella egenskaper och möjliggör enkel hantering.

bussejackan Pria Midlayer kännetecknas av en sportig, ödesign och ett mycket feminint, kroppskrävande snitt. Den dynamiska kombinationen av våffelstickning, ribbstickning och normal stickning ger jackan ett unikt utseende. En Rhinestone -logotypapplikation till vänster ärm ger en touch av elegans. Jackan består av 94% nylon och 6% Elasthan stickning vävnad.

Översikt:

  • Figur -förstärkande träningsjacka
  • Sömlös och angränsande mjukstickad komfort
  • Material: 94% nylon, 6% Elasthan stickad vävnad

Tekniska data:

  • Material: 94% nylon, 6% Elasthan stickad vävnad

leveransomfång:

1x bussar jacka pria midlayer

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Pria Midlayer?
Busse Jacket Pria Midlayer är en utbildningsjacka och erbjuder sömlös och angränsande mjukstickad komfort. Den består av 94% nylon- och 6% Elasthan stickvävnad.

för vem är bussjackan Pria Midlayer särskilt lämplig?
Bussejackan Pria Midlayer är perfekt för ryttare som letar efter en lätt och funktionell jacka som både ensam och som en midlayer kan bäras.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.