BUSSE jacka MAILA 2 i 1 XS grå i korthet:


bussjacka maila 2-i-1-blandning av vindbrytare för obegränsad rörelsefrihet

bussjacka Maila 2-in-1 är en ultimat vindbrytare med ett innovativt, elastiskt funktionellt membran. Det erbjuder obegränsad rörelsefrihet och maximal klimatkomfort och kan bäras som en jacka och som en väst.

Utformad speciellt för ryttare, jackan har många funktionella egenskaper. Med ett stycke, avtagbart zip-anpassat stycke, kan jackan omvandlas till en väst på nolltid utan att jackan måste dras ut. Dragkedjan är ansluten till axlarna och tryckknapparna i krageområdet och en magnet i det övre ryggområdet via två blixtlås på axlarna och tryckknapparna. Dessutom har jackan ett 3D Air® torravstånd i det övre ryggområdet och exponerad armkavitetshalsring för en alltid trevlig, välventilerad bärande ängel.

bussjacka Maila 2-in-1 har en 2-vägs huvudström med haka och hemskydd och sadelskydd för att skydda läderet. Andra funktioner är den inre, elastiska sladden som kan justeras i det bakre midjeområdet såväl som i hela nederkanten för individuell justering, speciell tryckknapp för att hålla jackan öppen och tre rymliga blixtfickor, inklusive en inomhusficka med kabel kapsling för headset.

Översikt:

  • Ultimate Windbreaker
  • kan bäras som en jacka eller som en väst
  • Externt material: 100% polyester

Tekniska data:

  • Externt material: 100% polyester
  • Fyllning: 100% polyester
  • Foder I: 100% polyester, 3D Air® Dry
  • Foder II: 100% polyester, extra stark taffel

leveransomfång:

1x bussar jacka maila 2-in-1

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busjackan Maila 2-in-1?
Busjackan Maila 2-i-1 är en ultimat vindbrytare som både som en jacka och som som Väst kan bäras. Den består av 100% polyester och har en 2-vägs huvudström med hak- och hemskydd samt sadelskydd.

för vem är busjackan maila 2-in-1 särskilt lämplig?
Busjackan maila 2-in-1 är idealisk för ryttare som har en mångsidig och funktionell jacka för Hitta alla väderförhållanden.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Ridtights JUNE 42 navy
Färg: navy | Storlek: 42
busse reit -ethts juni - Athletic and Super Light busse reit-ethts juni är atletiska ridning rakt ut ur superljusmaterial med dynamiskt tryck. De är idealiska för ryttare som värderar rörelsefrihet och lätta material. Utformningen av strumpbyxorna är mycket modern och sportig med en perfekt placerad och smart dold zip -ficka i mitten av midjan. Ett asymmetriskt kontrastfärgat silikonpunkttryck fungerar som en ögonfångare och ger en dynamisk touch. En logotyp för silikontryck på baksidan av midjan avrundar designen. Busse REIT-ethts juni kommer i en klassisk passform med normal/medelstor, bred, elastisk midjeband och elastisk benstängning. De är gjorda av extra ljus, mycket elastiskt funktionellt material som möjliggör maximal rörelsefrihet. Tights har ett glidande grepp om silikonprofil och består av 76% nylon och 24% Elasthan. De är tvättbara maskiner vid 30 ° C. Översikt: Athletic ridlampor gjorda av superljusmaterial Modern, sportig design med dynamiskt tryck Praktisk zip -ficka i mitten av den federala regeringen Klassisk skär med normal/medelstor nivå Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil Material: 76% nylon, 24% Elasthan Maskin tvättbar vid 30 ° C Tekniska data: Material: 76% nylon, 24% Elasthan Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C leveransomfång: 1x bussar som rider ner juni faq Vilka speciella egenskaper REIT-ETTS JUNI? Busse Reit-Ethts juni är atletisk ridning rakt ut från superlju, mycket elastiskt funktionellt material. De har en modern, sportig design med ett dynamiskt tryck, en blixtlås i mitten av midjan och ett glidande grepp av silikonprofil. De består av 76% nylon och 24% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C. för vem är bussarna REIT-GUTS JUNI särskilt lämpliga? Bussarna Reit-ethts juni är perfekta för ryttare som uppskattar rörelse med hög frihet och ett lätt material. Ditt extra ljus, mycket elastiska funktionellt material möjliggör maximal rörelsefrihet, vilket gör det till ett idealiskt val för aktiv ryttare.

1 037,30 kr*
%
BUSSE Jodhpur ankelstövel OCALA brun/navy 41
Färg: brun/marinefärgad | Storlek: 41
Jodhpur-ankelstövel OCALADen innovativa, extra lätta och optimalt ventilerade sommarankelstöveln från BUSSE ger en ojämförligt bekväm känsla även under varma, långa sommardagar i stallet. Den sofistikerade materialmixen av finaste kohud, perforerad mocka och luftigt nylonnätmaterial förhindrar värmeuppbyggnad och minimerar vikten. med underlagd YKK®-blixtlås på båda sidor och elastisk insats framtill foder av läder elastiska insatser på båda sidor i ankelområdet stötdämpande gummisula med profil och fast häl avtagbar, förformad innersula färg: brun/marint, svartstorlek: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

1 013,87 kr* 1 037,30 kr*
st.