BUSSE jacka LUCA XS grå i korthet:


Busse Jacket Luca - Lätt jacka för Ultimate Freedom of Movement and Outdoor Performance

bussjacka Luca är en rak fodrad, extra lätt jacka som erbjuder ultimat rörelsefrihet och perfekt utomhusprestanda. Tillverkad av högfunktionell kvalitetssystem5000 stretchvävnad inklusive elastiskt membran, det är idealiskt för instabilt vår- och sommarväder.

Speciellt designad för ryttare, jackan har en 2-vägs huvudström med haka och hemskydd samt sadelskydd för att skydda läderet. Andra specialfunktioner är vindskyddet med magnetiska knappar och den inre, elastiska sladden som kan justeras i ryggen i det nedre midjan och i huven för individuell justering. Huven kan fixas för ridning i det bakre området. Tre rymliga blixtfickor, inklusive en inomhusficka med kabelhöljet för headset, erbjuder mycket lagringsutrymme.

Busse Jacke Luca har en ren design och sportig snitt. Med sina elnät och matchande logotyp är det både funktionellt och snyggt. Jackan består av 100% polyester med vattentät, andningsbart och elastiskt membran för maximal komfort.

Översikt:

  • Lätt jacka för ultimat rörelsefrihet
  • 2-vägs huvudstyrning av hakan och hemskydd samt sadelskydd
  • Material: 100% polyester, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000

Tekniska data:

  • Externt material: 100% polyester, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000
  • Foder I: 100% polyester, nätverksmaterial
  • Foder II: 100% polyester, extra stark taffel

leveransomfång:

1x bussjacka Luca

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Luca?
Bussjackan Luca är en lätt jacka med en 2-vägs huvudentusiasm och sadelskydd. Den består av 100% polyester med vattentäta, andningsbara och elastiska membran.

för vem är bussjackan Luca särskilt lämplig?
Bussjackan Luca är det perfekta valet för ryttare som letar efter en lätt och funktionell jacka för instabilt vår- och sommarväder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.