BUSSE Jacka BRENLEY Plus XS svart i korthet:


Busse Jacket Brenley Plus - Sporty, Feminine Multifunction Jacket

bussejackan Brenley Plus är en sportig, feminin multifunktionjacka med lätt fyllning som erbjuder den ultimata rörelsen för rörelse under den föränderliga övergångsperioden. Din speciella plus: Den här jackan kan integreras flexibelt i utomhusjackorna Ryana Plus eller Camery 3 i 1 Plus utan behov av ytterligare dragkedjor.

utvecklats speciellt för ryttare, jackan har en 2-vägs huvudström med sadelskydd för att skydda läder, 3D Air® Dry Distance Girge i övre ryggområdet och under armarna för en alltid trevlig bärande ängel, liksom Tre rymliga blixtfickor, inklusive en inre ficka med kabelhöljet för headset.

bussjacka Brenley Plus visar sig som en sportig belagd kortjacka med ribbade bundar och en fashionabelt melanched inre foder. Den består av ett vattentätt och andningsbart yttre material och har ett innovativt, elastiskt funktionellt membran, en lätt 3M -thinsulate® -fyllning och en mjuk syntetisk päls i den inre kragen.

Översikt:

  • Sportig, feminin multifunktionjacka
  • 2-vägs huvudsakliga resor med sadelskydd
  • 3D Air® Dry Distance Girge i övre ryggområdet och under de fattiga
  • Material: Övre material: 94% polyester, 6% Elasthan

Tekniska data:

  • Ober Material: 94% polyester, 6% Elasthan
  • Fyllning: 100% polyester, 3m Thinsulate®
  • Foder I: 66% nylon/ 34% polyester, fläckig taffeta
  • Foder II: 100% polyester, taffel
  • Foder III: 100% polyester, 3D -nätverksmaterial
  • Foder IV: 100% polyester, syntetisk päls

leveransomfång:

1x bussjacka Brenley plus

faq

Vilka är de speciella egenskaperna hos Brenley Plus?
Busse Jacket Brenley Plus är en sportig, feminin multifunktionjacka som kan integreras flexibelt i utomhusjackor. Den har ett 3D -luft® torravstånd större i övre ryggområdet och under armarna och består av övre material: 94% polyester, 6% elastan.

för vem är Brenley Plus busjacka.
Busse Jacke Brenley Plus är det perfekta valet för aktiva ryttare som letar efter rörelsefrihet och komfort under den föränderliga övergångsperioden.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Jacka RYANA Plus M navy
Färg: navy | Storlek: M
bussjacka Ryana Plus - den ultimata all -rundjackan för föränderligt väder bussjacka Ryana Plus är en ultimat allroundjacka gjord av högfunktionell kvalitetssystem5000 stretchvävnad inklusive ett elastiskt membran med ett plus-system. Det erbjuder perfekt utomhusprestanda i föränderligt väder och är det perfekta valet för ryttare som behöver flexibilitet och anpassningsbarhet i sina utomhuskläder. Det speciella plus av denna jacka är möjligheten att integrera en separat tillgänglig foder (t.ex. jacka Brenley Plus eller Weste Micah Plus) som en ytterligare, individuell termisk isolering för året runt. Denna jacka, särskilt för ryttare, erbjuder en vattentät 2-vägs huvudström med hakskydd och sadelskydd för att skydda läderet. Den har en internt justerbar, elastisk trimningsprocess i midjan för individuell justering och en reglerad och avtagbar huva, som kan fixas för att rida i det bakre området. Jackan erbjuder fyra rymliga blixtfickor och förformade ärmar, som kan justeras med kardborrfäste. bussjacka Ryana plus består av yttre material: 94% polyester, 6% Elasthan, vattentät/andning aktiv/elastisk membran 5000/5000; Foder I: 100% polyester, nätverksmaterial; Foder II: 100% polyester, extra stark taffel. Översikt: Ultimate all -round jacka för föränderligt väder Möjlighet att integrera separat tillgängliga foder Specialfunktioner för ryttare Externt material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000 Tekniska data: Externt material: 94% polyester, 6% elastan, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000 Foder I: 100% polyester, nätverksmaterial Foder II: 100% polyester, extra stark taffel leveransomfång: 1x bussar jacka ryana plus faq Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Ryana Plus? Bussjackan Ryana Plus är en ultimat allroundjacka gjord av högfunktionell kvalitetssystem5000 stretchvävnad inklusive elastiskt membran med ett plus -system. Det erbjuder möjligheten att integrera separat tillgängliga foder för ytterligare, individuell värmeisolering. Den har speciella funktioner för ryttare och är tillverkade av vattentät, andningsbart, elastiskt material. för vem är bussjackan Ryana plus särskilt lämplig? Busse Jacke Ryana Plus är det perfekta valet för åkare som är flexibilitet och anpassningsbarhet i sina utomhuskläder även i föränderligt väderbehov .

2 669,00 kr*