BUSSE Jacka NATILLY XS ljunggrå i korthet:


busse jacka natilly - feminin, extra lätt sommarjacka för perfekt utomhusprestanda

bussejackan Natilly är en feminin, extra lätt sommardjacka gjord av högfunktionell kvalitetssystem5000 stretchvävnad inklusive elastiskt membran. Det erbjuder ultimat rörelsefrihet och perfekt utomhusprestanda även i inkonsekvent väder och är det perfekta valet för ryttare som letar efter en funktionell men fortfarande snygg jacka för sommaren.

Denna jacka, särskilt för ryttare, erbjuder en vattentät 2-vägs huvudström med hakan och hemskydd samt sadelskydd för att skydda läderet. Den har diskreta ventilationsdragare på bröstsömmarna, med nätverkstyg, reflekterande rörledningar på fickorna och i ländryggen, en internt justerbar, elastisk sladd i midjan för individuell anpassning och en regulator och avtagbar huva som kan fixas för att rida i det bakre området. // p>

Jackan har tre rymliga blixtfickor, inklusive en inre ficka med kabelhöljet för headset, förformade ärmar och ärmar som kan ställas in av kardborrband. Det består av yttre material: 90% polyester, 10% Elasthan (spandex

® ​​1 upp>, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000; Foder I: 100% polyester, nätverksmaterial; Foder II: 100% polyester, extra stark taffel.

Översikt:

  • Feminin, extra lätt sommarjacka
  • Ultimat rörelsefrihet och perfekt utomhusprestanda
  • Specialfunktioner för ryttare
  • Externt material: 90% polyester, 10% Elasthan (spandex

    ® ​​ UP>)

Tekniska data:

  • Externt material: 90% polyester, 10% Elasthan (spandex

    ® ​​1 upp>, vattentät/andningsbart/elastiskt membran 5000/5000

  • Foder I: 100% polyester, nätverksmaterial
  • Foder II: 100% polyester, extra stark taffel

leveransomfång:

1x bussjacka natilly

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Natilly?
Bussar Jacket Natilly är en feminin, extra lätt sommarjacka som erbjuder ultimat rörelsefrihet och perfekt utomhusprestanda även i inkonsekvent väder. Den har speciella funktioner för ryttare och består av vattentätt, andningsbart, elastiskt material.

för vem är bussjackan natilly särskilt lämplig?
Bussens jacka Natilly är det perfekta valet för ryttare som letar efter en funktionell men fortfarande snygg jacka för sommaren. P>

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.