BUSSE väst BRIANA XS navy i korthet:


Busse Weste Briana - Vackert midjemodväst för stabila, stad och vardagen

Bussarna Weste Briana är en vackert midja modeväst som är idealisk för stallen, staden och vardagen. Det är det ideala valet för ryttare och modemedvetet som letar efter en mångsidig väst som är både funktionell och elegant.

Busse Weste Briana är en andningsbar allround-väst med lätt fyllning för mysig värme. Den eleganta quiltningen och prydnadstejpen på axlarna, på sidorna och på huven samt den fashionabla 2-vägs slitbanan med hakskydd och sadelskydd bidrar till ditt unika utseende.

Bussarna Weste Briana har en speciell knapp för att hålla västen öppen och två praktiska blixtfickor och en inre ficka med kabelkapslingöppning för headset. Den inre kragen med mjuk syntetisk päls och den reglerande och avtagbara huven med också avtagbar syntetisk päls krage, som kan fixeras för att rida i baksidan, erbjuder ytterligare komfort och funktionalitet.

Utomhusvästen består av 100% polyester, fyllningen är också tillverkad av 100% polyester. Det inre fodret består av extra starka taft och konstpäls, båda gjorda av 100% polyester.

Översikt:

  • andningsbar allround-väst med lätt fyllning
  • Elegant quiltning och prydnadstejp på axlar och sidor
  • 2-vägs felsökning och praktiska fickor
  • REGULULAR OCH LOVABLE HOUND MED ART PUL COLAR

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyester
  • Fyllning: 100% polyester
  • Foder 1: 100% polyester, extra stark taffel
  • Foder 2: 100% polyester, syntetisk päls

leveransomfång:

1x bussar väst Briana

faq

Vilka är de speciella egenskaperna hos bussen Weste Briana?
Busse Weste Briana är en vackert midjedoskapsväst med andningsbar allroundfunktion och lätt fyllning. Den har en elegant quiltning, ett prydnadstejp på axlarna och sidorna, en 2-vägs spår och praktiska fickor. Den kontrollerbara och avtagbara huven med syntetisk päls krage avrundar designen.

för vem är Busse Weste Briana särskilt lämplig?
Busse Weste Briana är särskilt lämplig för ryttare och modemedvetande som letar efter en mångsidig väst som är både funktionell och stilfull. Det är det ideala valet för stallen, staden och vardagen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE jacka BRIANA XS navy
Färg: navy | Storlek: XS
bussjacka Briana - Vackert midja, kort modejacka för stabil, stad och vardagen bussjacka Briana är en vackert midjed, kort modejacka som är perfekt för stallen, staden och vardagen. Det är det idealiska valet för ryttare och modemedvetande som letar efter en mångsidig jacka som är både funktionell och elegant. Bussjackan Briana är en andningsbar allroundjacka med lätt fyllning för mysig värme. Den eleganta quiltningen, det ribbade prydnadstejpen på axlar, ärmar och huva samt den fashionabla 2-vägs slitbanan med hakskydd och sadelskydd ger det ett unikt utseende. bussjackan Briana har två praktiska blixtfickor och en inre ficka med kabelkapslingöppning för headset. Dessutom ger ärmarna med Lycra ® UP> inre manschetter inklusive ett tumhål varma händer. Den justerbara och avtagbara huven med också avtagbar syntetisk pälskrage kan fixas för ridning i bakre området. Utomhusjackan består av 100% polyester, fyllningen är också tillverkad av 100% polyester. Det inre fodret består av extra starka taft och konstpäls, båda gjorda av 100% polyester. Översikt: andningsbar allroundjacka med lätt fyllning Elegant quiltning och ribbat prydnadsband 2-vägs felsökning och praktiska fickor REGULULAR OCH LOVABLE HOUND MED ART PUL COLAR Tekniska data: Ober Material: 100% polyester Fyllning: 100% polyester Foder 1: 100% polyester, extra stark taffel Foder 2: 100% polyester, syntetisk päls leveransomfång: 1x bussjacka Briana faq Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Briana? Busse Jacke Briana är en vackert midja, kort modejacka med andning aktiv all-round-funktion och lätt fyllning. Den har en elegant quiltning, ett ribbat prydnadstejp, en 2-vägs spår och praktiska väskor. Den kontrollerbara och avtagbara huven med syntetisk päls krage avrundar designen. för vem är bussjackan Briana särskilt lämplig? Busse -jackan Briana är särskilt lämplig för ryttare och modemedvetande som letar efter en mångsidig jacka som är både funktionell och snygg. Det är det ideala valet för stallen, staden och vardagen.

1 736,60 kr*