BUSSE ridrock SIGNY XS navy i korthet:


Busse Riding Coat Signy - Lätt regnrock med feminin design för ryttare

bussar Riding Coat Signy är en behaglig lätt ridande regnrock i en feminin design. Det är det perfekta valet för ryttare som vill rida bra i alla väder.

Ridrocken är utrustad med en vattentät och andbar vävnad (kvalitetssystem5000) med helt svetsade sömmar, vilket säkerställer ett trevligt klick. En mjuk fleece inuti i kragen, en 2-vägs YKK® huvudgravering med hakskydd och sadelskydd samt en vindruta som kan stängas av magneter, ge ytterligare komfort och skydd.

bussar Riding Coat Signy har en lång risplats med integrerat regnskydd gjord av reflekterande material som skyddar sadeln och säkerställer mer synlighet. Elastiska benslingor håller pälsen på låret när du rider/skyddar i vind. Dessutom kan ärmreflektorer anpassas individuellt och det finns ytterligare reflekterande detaljer för bättre synlighet.

Pälsen består av 100% polyester med vattentätt/ andningsmembran 5000/5000. Det inre fodret består av extra starka taft och fleece.

Översikt:

  • Vattentät och andbar vävnad
  • 2-vägs-YKK® Huvudstyrning av hakskydd och sadelskydd
  • Langer Reichlitz med integrerat regnskydd
  • Elastiska benslingor och reflekterande detaljer

Tekniska data:

  • Externt material: 100% polyester, vattentätt/andningsmembran 5000/5000
  • Foder I: 100% polyester, extra stark taffel
  • Foder II: 100% polyester (fleece)

leveransomfång:

1x -bussar Riding Coat Signy

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busskrocken signy?
Bussarna Riding Coat Signy är en behaglig lätt ridande regnrock som består av vattentät och andningsbar vävnad och har helt svetsade sömmar . Specialfunktioner är 2-vägs YKK® huvudströmstängning med hakskydd och sadelskydd och det långa ris-regnskyddet.

för vem är bussarna som rider signig särskilt lämplig?
Bussarna Riding Coat Signy är idealisk för ryttare som vill rida bra i alla väder. På grund av dess egenskaper säkerställer pälsen ett optimalt väderskydd och är därför en idealisk följeslagare i regn och vind.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.