BUSSE plastron CAPRICE vit svart i korthet:


Busse Plastron Caprice - Exklusivitet och elegans för hästsport

Busse Plastron Caprice är en exklusiv plastron som är gjord av ädla glansiga satin. Dess eleganta design gör det till ett snyggt tillägg för varje ryttare som fäster vikt vid en ädel utrustning.

Stativ -kragen accentueras i termer av färg beroende på val av färger och förfinas med strass, vilket ger plasten en speciell glans. Trots sin exklusiva optik är plasten lätt att använda: det är en bit och kragen är försedd med ett kardborrfäste på baksidan.

Busse Plastron Caprice imponerar inte bara med sina optiska fördelar, utan också med dess praktiska egenskaper. Det är lätt att ta hand om, snabbt torka och tvättas. Materialet består av 100% polyester.

Översikt:

  • Exklusiv plastron gjord av ädla glansiga satin
  • Stand -upp krage med färg accenter och strass
  • Klassiskt, platt utseende, enkel hantering
  • Lätt att ta hand om, snabbt torkning, tvättbar maskin

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar Plastron Caprice

faq

Vilka är de speciella egenskaperna hos Busse Plastron Caprice?
Busse Plastron Caprice är en exklusiv plast av Noble Shiny Satin. Färgen -Accenterad stativ -upp krage förfinas med strass, vilket ger plastronen en speciell glans. Trots sin exklusiva optik är plasten lätt att använda och är lätt att ta hand om, snabbt torrt och tvättbart på maskinen.

Busse Plastron Caprice är särskilt lämplig för?
Busse Plastron Caprice är det perfekta valet för stil -medvetna åkare som värderar ädla utrustning. Med sin glänsande satin och strass på kragen är det en riktig öga -catcher vid varje turnering eller vid varje ridevenemang.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.