BUSSE tävlingströja AMORA XS vit i korthet:


buss turneringsskjorta amora - feminin chic med ädla detaljer

bussar turneringsskjorta Amora är en fashionabel feminines tröja som imponerar med sina ädla detaljer. Idealisk för turneringar och krävande ridning, skjortan uppfyller inte bara sitt funktionella syfte, utan förbättrar också varje outfit.

Skjortan har en rundad stand-up-krage med en knappkakan, som kan stängas framför rostens tryckknappar. Eleganta spetsinsatser ovanför bröst- och axelområdet, inramat av strass, ger skjortan ett särskilt ädelt utseende.

bussar turneringsskjorta Amora är en kortvarig skjorta med en skräddarsydd passform. Det är tillverkat av ljus, särskilt helt vänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal komfort och rörelsefrihet.

Skjortan är lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa, vilket gör den till en praktisk följeslagare i hästsporter. Den består av 93% polyester (mikro) och 7% Elasthan.

Översikt:

  • Fashionabla femininer design med ädla detaljer
  • Rundad stand-up krage med knappspart och rostrintryck på knapparna
  • Eleganta toppinsatser med strass
  • Lätt, fraktvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material

Tekniska data:

  • Material: 93% polyester (mikro), 7% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar turneringsskjorta amora

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta Amora?
Bussarna Turneringsskjorta Amora är en fashionabel feminines-skjorta med ädla detaljer som en rundad stand-up-krage med strasstryck Knappar och eleganta spetsinsatser med strass. Det är tillverkat av lätt, stödvänligt, elastiskt mikrofunktionellt material som erbjuder optimal rörelse och rörelsefrihet. Dessutom är skjortan lätt att ta hand om, snabbt torrt och frysa.

för vem är bussarna turneringsskjorta amora särskilt lämplig?
Bussens turneringsskjorta Amora är det idealiska valet för ryttare som värderar modern feminina kläder med ädla detaljer och högplatsfunktionalitet. På grund av dess praktiska egenskaper som vård och snabbtorkning är det idealiskt för användning i turneringar och krävande ridning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.