BUSSE tävlingsjacka PALERMO 34 svart i korthet:


Busse Tournament Jacket Palermo - Elegance möter funktionalitet på turneringsplatsen

Busse Tournament Jacket Palermo är en ädla turneringsjacka som kombinerar modernt funktionellt material med sportiga slumpmässiga detaljer. Både optiskt och funktionellt övertygande, det skär en utmärkt figur på turneringsplatsen.

Utformningen av jacket presenteras med dekorativa knappar, optiskt angivna rörfickor och två risskivor. Den ädla sammetgränsen på kapellkragen och i det bakre midjan ovanför risslitsarna bör betonas. Vita rördetaljer på fickorna och på lapelkragen samt rundade krage hörn ger jackan en individuell touch. En metalllogotyp på överarmen avrundar den eleganta designen.

Passformen för bussarna Turneringsmantel Palermo är klassisk och midja. En YKK® -blixtlås under knappen på knappen och formade sömmar på armbågarna säkerställer en optimal passform och maximal bärande komfort.

Jackan är gjord av strukturerat 4-vägs stretchfunktionellt material som säkerställer bästa komfort. Materialet är andningsbart och säkerställer optimal fukttransport. Det är också hårtklädande, lätt att ta hand om, snabbt torka och tvättbart. Jackan består av 50% polyester, 40% nylon och 10% elastan.

Översikt:

  • Noble design med sammetgränser och rörledningsdetaljer
  • Klassisk, skräddarsydd passform med YKK® Zipper
  • Strukturerat 4-vägs stretchfunktionellt material
  • andningsbar, optimal fukttransport, hårtklädande, lätt att ta hand om och snabbt torkas

Tekniska data:

  • Material: 50% polyester, 40% nylon, 10% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Turneringsjacka Palermo

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för Busse Tournament Jacket Palermo?
Busse -turneringen Sko Palermo är en ädla turnering Capco Velvet Border and Piping -detaljer tillsammans. De andningsbara egenskaperna och den optimala fukttransporten av materialet säkerställer hög komfort, medan den hårt kläder, enkla och snabbt torkande materialet ökar lämpligheten för vardagsbruk.

för vem är Busse Tournament Jacket Palermo särskilt lämplig?
Bussarnas turneringsjacka Palermo är det perfekta valet för att kräva ryttare, vilket är värt både hög funktionalitet och på plats ett elegant utseende på turneringsplatsen. Den klassiska midjan passform och hög komfort gör jackorna till den perfekta följeslagaren för framgångsrik ridning på en hög nivå.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.