BUSSE tävlingsjacka LATINA 34 svart i korthet:


Busse Tournament Jacket Latina - Classic Chic möter hög funktionalitet

bussar Turneringsjacka Latina är en klassisk jacka som perfekt kombinerar funktionalitet och elegans. Utrustad med särskilt andningsmaterial erbjuder det optimala sportprestanda för krävande ryttare.

Utformningen av jacket kännetecknas av enkla knappar och två rörpåsar framtill. Dessa element ger jackan ett klassiskt, snyggt utseende som skär en bra figur vid varje turnering.

Passformen för bussarna Tournament Jacket Latina är klassisk och midja. En YKK® -blixtlås under knappen på knappen säkerställer en perfekt plats i mitten av porto och säkerställer optimal rörelse och rörelsefrihet under ridning.

Jackan är gjord av strukturerat 4-vägs stretchfunktionellt material som säkerställer bästa komfort. Materialet är andningsbart och säkerställer optimal fukttransport. Det är också hårtklädande, lätt att ta hand om, snabbt torka och tvättbart. Jackan består av 91% polyester och 9% Elasthan utanför och 90% polyester och 10% Elasthan inuti.

Översikt:

  • Klassisk design med enkla knappar och två rörfickor
  • Klassiskt skräddarsydd passform med YKK® Zipper
  • Strukturerat 4-vägs stretchfunktionellt material
  • andningsbar, optimal fukttransport, hårtklädande, lätt att ta hand om och snabbt torkas

Tekniska data:

  • Material utanför: 91% polyester, 9% Elasthan
  • Material inuti: 90% polyester, 10% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Turneringsjacka Latina

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för Busse Tournament Jacket Latina?
Busse -turneringen Sako Latina är en klassisk jacka med enkla knappar och två rörväskor. Den klassiska, skräddarsydda passformen i samband med YKK®-dragkedjan säkerställer optimal säte. Det strukturerade 4-vägs stretchfunktionsmaterialet är särskilt andningsbart och konverserar optimalt fukt. Dessutom är jackan hållbar, enkel att ta hand om, snabbt torrt och tvättbart på maskinen.

för vem är Busse Tournament Jacket Latina särskilt lämplig?
Busse -turneringen Sko Latina är det perfekta valet för åkare som letar efter en klassisk men ändå finns det funktionella jacka för Tävlingar och turneringar. Med sin andningsegenskap och den optimala fukttransporten erbjuder den hög komfort och säkerställer att du kan koncentrera dig helt på ridkonst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.