BUSSE tävlingsjacka FLORENZ 34 grå i korthet:


Busse Tournament Jacket Florens - Sporting Simplicity möter funktionalitet

Busse Tournament Jacket Florence är en superlätt, sportig enkel turneringsjacka av modernt funktionellt material med nätinsatser. Den kombinerar det klassiska utseendet med sportig prestanda, idealisk för att kräva hästsporter.

Designen är enkel och ändå snygg. Med enkla knappar och två infogningspåsar framtill erbjuder den ett klassiskt utseende, medan de elastiska nätinsatserna längs undersidan, såväl som i axel- och baksidan, ger ytterligare komfort och luftcirkulation.

Passformen på bussarna Tournament Jacket Florence är klassisk och midja. Den perfekta sätet i mittläget garanteras av en YKK ® up> blixtlås under knappen på knappen. De förformade armbågarna erbjuder ytterligare komfort och rörelsefrihet.

tillverkat av mycket lätt 4-vägs stretchfunktionellt material (50% polyester, 40% nylon, 10% Elasthan) och nät (82% polyester, 18% Elasthan), Sako erbjuder den bästa komforten. Det är andningsbart med optimal fuktreglering. De mycket elastiska nätinsatserna undviker värmeuppbyggnad i områden för transpiration. Jackan är hållbar, enkel att ta hand om, snabbt och torka tvättbart.

Översikt:

  • Enkel design med enkla knappar och två infogningspåsar
  • Klassisk, skräddarsydd passform med YKK ® up> zip
  • Ljus 4-vägs stretchfunktionsmaterial och nät
  • andas med optimal fuktreglering
  • Hållbar, lätt att ta hand om och tvättbar på maskinen

Tekniska data:

  • Material I: 50% polyester, 40% nylon, 10% Elasthan
  • Material II (mesh): 82% polyester, 18% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Turneringsjacka Florens

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för Busse Tournament Jacket Florens?
Busse -turneringen Sko Florens är en superlätt, sportig, enkel turneringsjacka, som beror på dess moderna funktionella material och skiljer elastiska nätinsatser. Den har enkla knappar, två fickor framtill och en YKK

® ​​- up> zip för en perfekt passform. Materialet är andningsbart, lätt att ta hand om, snabbtorkas och tvättas i maskin.

för vem är Busse Tournament Jacket Florens särskilt lämplig?
Bussarnas turneringsjacka Florens är idealisk för ryttare som värderar enkelhet och funktionalitet. Hans sportiga passform och dess material av hög kvalitet gör det till ett perfekt val för turneringar och vardagsträning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tävlingsskjorta BUSSE SILEDA M vit
Färg: vit | Storlek: M
buss turneringsskjorta Sileda - feminin elegans för turneringsplatsen bussar turneringsskjorta Sileda är en femininer, enkel turneringsskjorta som inte har knappar och stängningar och därför lätt kan dras över ridfrisyren. Det är det perfekta valet för ryttare som letar efter en elegant och praktisk outfit för turneringar och intensiv träning. Skjortan har en elegant samlad, fångad, fångad krage med en elastisk halsringning. Ett silikonlogotyp på hylsan och en glitterlogotyp på bröstet ger skjortan en speciell anteckning och understryker dess feminina elegans. bussar turneringsskjorta Sileda är en midjedröja som är gjord av extra ljus, andningsbart och särskilt mjukt funktionellt material. Detta material säkerställer hög komfort och full rörelsefrihet. Skjortan är lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa, vilket gör den till en praktisk följeslagare i hästsporter. Den består av 87% nylon och 13% elastan. Översikt: Femininer, enkel design, fri från knappar och stängningar Elegant samlade, fångade krage med en elastisk halsringning Lätt, andningsbart, mjukt funktionellt material Lätt att ta hand om, snabbt torka och frysa -fritt Tekniska data: Material: 87% nylon, 13% Elasthan leveransomfång: 1x bussar turneringsskjorta Sileda faq Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta Sileda? Bussarnas turneringsskjorta Sileda är en femininer, enkel skjorta som inte har några knappar och stängningar. Den har en elegant samlad, fångad krage och är gjord av lätt, andningsbart, mjukt funktionellt material. Dessutom är skjortan lätt att ta hand om, snabbt torrt och frysa. för vem är bussarna turneringsskjorta Sileda särskilt lämplig? Bussarnas turneringsskjorta Sileda är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en kombination av feminin elegans och praktisk komfort. På grund av dess fastigheter är det en idealisk följeslagare för intensiva träningspass och turneringar.

581,58 kr*