BUSSE tävlingsjacka ALMERIA 34 svart i korthet:


Busse Tournament Jacket Almeria - Extravagance möter funktionalitet

bussar Turneringsjacka Almeria är en extravagant kort frack gjord av superljus, modernt funktionellt material med nätinsatser - en perfekt balans mellan elegant utseende och sportig prestanda.

Designinformationen är bra. Steine ​​Tone-in-Tone på vändkragen, såväl som på bakrockarna och i det bakre midjan sätter fashionabla accenter. Det finns också enkla knappar, en subtil bröstficka och elastiska nätinsatser längs hylsunderlagen som bidrar till det totala utseendet på turneringsbatteriet.

Fit är perfekt för sportaktiviteter. bussarna Turneringsjacka Almeria är en midja kort frack i en extravagant kombination: typisk frackoptik i framsidan och klassisk jacklängd med två risplatser på baksidan. YKK ® up> blixtlås under knappen på knappen och de förformade armbågarna säkerställer en perfekt plats i mittposten.

Jackan består av mycket lätt 4-vägs stretchfunktionellt material (50% polyester, 40% nylon, 10% Elasthan) och nät (82% polyester, 18% Elasthan), vilket är andningsbart och säkerställer optimal fukthantering. Undvik de mycket elastiska nätinsatserna i områden för transpiration. Dessutom är materialet hållbart, enkelt att ta hand om, snabbt och torka tvättbart.

Översikt:

  • Extravagant design med ton-i-ton strass
  • Midjan passform med YKK ® up> dragkedja
  • Ljus 4-vägs stretchfunktionsmaterial och nät
  • andas med optimal fukttransport
  • Hållbar, lätt att ta hand om och tvättbar på maskinen

Tekniska data:

  • Material I: 50% polyester, 40% nylon, 10% Elasthan
  • Material II (mesh): 82% polyester, 18% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Turneringsjacka Almeria

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsjacka Almeria?
Bussarnas turneringsjacka Almeria är en extravagant kort frack av superljus, modernt funktionellt material med nätinsatser. Det ger en perfekt balans mellan elegant utseende och sportig prestanda. Designen har ton-i-tonhalsstenar och en subtil bröstficka. Den perfekta passformen och de mycket elastiska mesher -insatserna säkerställer komfort och undvikande av Hitzestau. Det är svårt slitande, lätt att ta hand om, snabbt och torka tvättbart.

för vem är bussarna Turneringsjacka Almeria särskilt lämplig?
Bussarnas turneringsjacka Almeria är idealisk för ryttare som värderar en kombination av stil och funktionalitet. Oavsett om du är för turneringar eller träning, erbjuder denna jacka stor komfort och rörelsefrihet utan att undvika en elegant karisma.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.