BUSSE tävlingströja AARHUS 128 vit i korthet:


buss turneringsskjorta Aarhus - enkel, sportig och funktionell

bussar turneringsskjorta Aarhus är en medvetet enkel, sportig, midjedröja med en halv arm. Det imponerar med sin enkla elegans och är ett utmärkt val för alla som letar efter en snygg och samtidigt praktisk skjorta för att rida turneringar.

Den har en dold knappskalning med tre knappar och en stativ -upp krage, som kan stängas med två dolda tryckknappar. Dessa detaljer säkerställer en snygg look och samtidigt möjliggör individuell anpassning till transportören.

bussar turneringsskjorta Aarhus är tillverkad av 100% polyester (mikro) och erbjuder en särskilt vänlig känsla. Det pikee-liknande mikrofunktionsmaterialet är lätt att ta hand om, snabbt och järnfritt, vilket gör det idealiskt för användning i intensiva ridsituationer.

Översikt:

  • Medvetet enkel, sportig, midja skjorta med en halv arm
  • Täckt knappskack med tre knappar
  • Stand -upp krage via två dolda tryckknappar för att stänga
  • Särskilt vänligt, pikee-liknande vävt mikrofunktionellt material
  • Lätt att ta hand om, snabbtorkning, frysning -fri
  • Material: 100% polyester (mikro)

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester (mikro)

leveransomfång:

1x bussar turneringsskjorta aarhus

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussarnas turneringsskjorta Aarhus?
Bussarnas turneringsskjorta Aarhus är en medvetet enkel, sportig skjutd skjorta med en halv arm. Den har en dold knappremsa med tre knappar och en stativ -upp krage, som kan stängas med två dolda tryckknappar. Produkter som produceras från 100% polyester (mikro), erbjuder den särskilt slitvänliga, gädliknande vävda mikrofunktionsmaterialet enkelt vård, snabbtorkande och järnfria egenskaper.

för vem är bussarna turneringsskjorta Aarhus särskilt lämplig?
Bussarnas turneringsskjorta Aarhus är idealisk för ryttare som letar efter en snygg, praktisk och bekväm turneringsskjorta. Dess enkla och eleganta design, i kombination med materialets funktionalitet, gör det till ett optimalt val för turneringar och andra hästevenemang.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.