BUSSE Jacka Tech CREW XS navy i korthet:


Busse Jacket Tech Crew - Lätt, elastisk och funktionell

busse jacka tech crew är en extra ljus, skräddarsydd tröjajacka, som är gjord av elastiskt funktionellt material. Det var speciellt utvecklat för ryttare som uppskattar komfort och praktik utan att vilja göra utan fashionabla utseende.

Den sportiga, medvetet subtila designen med det klassiska hästhuvudbroderiet på vänster bröst i vitt ger jackan en fashionabla lapp. Den släta materialytan säkerställer att damm och smuts inte fastnar, medan de två rymliga blixtlarna framfickor erbjuder användbart lagringsutrymme.

busse jacka tech crew är inte bara andningsbar och säkerställer en snabb fukttransport, den är också super lätt att ta hand om, snabbt och fryser. Tillverkad av 95% polyester och 5% Elasthan erbjuder den rörelsefrihet och komfort under varje ridning.

Översikt:

  • Extra ljus, skräddarsydd tröjajacka gjord av elastiskt funktionellt material
  • Sportig, subtil design med klassiska hästhuvud broderier
  • Två rymliga fickor framfickor
  • Slät materialyta mot damm och smuts
  • andningsbar, snabbare fukttransport
  • Superlätt att ta hand om, snabbtorkning, frysning -fri
  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar jacka teknisk besättning

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för bussjackan Tech Crew?
Bussar Jacket Tech Crew är en extra ljus, skräddarsydd tröja jacka gjord av elastiskt funktionellt material. Den har en sportig, subtil design med klassiskt hästhuvud broderi, två rymliga blixtlås framfickor och en slät materialyta mot damm och smuts. Det är andningsbart, säkerställer snabb fukttransport och är superlätt att ta hand om, snabbt torka och frysa. Tillverkad av 95% polyester och 5% elastan.

för vem är bussjackan teknisk besättning särskilt lämplig?
Bussar jacka teknisk besättning är särskilt lämplig för ryttare som uppskattar komfort och praktik. Dina egenskaper gör dig till ett perfekt val för alla risaktiviteter och din vardag i stallen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.