BUSSE polotröja CREW-MAN XS navy i korthet:


busse polo-shirt crew-man-sportig stil för stallen och klubben

busse polo-shirt crew-man är en sportig polo-skjorta som bara är klippt och har en knappbar. Det är perfekt som en stabil och klubbkläder eftersom det är lätt att brodera och kombinera sportighet med komfort och funktionalitet.

De korta ärmarna säkerställer optimal ventilation och det gädda -liknande vävda materialet garanterar optimal rörelsefrihet i alla aktiviteter. Oavsett om det rider, stabilt arbete eller under fritiden-Busse Polo-Shirt Crew-Man erbjuder alltid en bekväm passform.

busse polo-shirt crew-man är tillverkad av 80% polyester, 16% nylon och 4% elastan. Denna materialkomposition säkerställer en utmärkt passform och är tvättbar, snabb -torkning och järnfri -idealisk för aktiv livsstils modern ryttare.

Översikt:

  • Sportig poloskjorta, bara klippt, med knappskakan
  • Lätt att brodera- Idealisk som stabila och klubbkläder
  • Korta ärmar
  • Pikee -liknande vävt material för optimal rörelsefrihet
  • Tvättbar, snabbtorkning, järnfri
  • Material: 80% polyester, 16% nylon, 4% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 80% polyester, 16% nylon, 4% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar polo-shirt besättningsman

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-shirt crew-man?
Busse Polo-shirt crew-man är en sportig, bara klippt polo-skjorta med en knapp remsa. Det kan broderas väl och är därför idealiskt som en stabil och klubbkläder. De korta ärmarna och det gädda -liknande vävda materialet möjliggör optimal rörelsefrihet. Tillverkad av 80% polyester, 16% nylon och 4% elastan, skjortan är tvättbar, snabbtorkning och frysning.

för vem är busse polo-shirt crew-man särskilt lämplig?
Busse polo-shirt crew-man är idealisk för aktiva män som värderar komfort och funktionalitet. Vare sig det är för ridstallen, klubbaktiviteterna eller fritiden - skjortan är mångsidig och alltid ett bra val.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.