BUSSE polotröja CREW XS navy i korthet:


Busse Polo - -skjortbesättning - Sporty Design möter Comfort

busse polo-shirt crew är en sportig skräddarsydd, modern kvinnors polo-skjorta med en knappbar. Den kombinerar en sportig, medvetet subtil design med komfort och rörelsefrihet - perfekt för aktiva kvinnor som värderar stil och funktionalitet.

Visuellt fängslar skjortan med sitt klassiska hästhuvudbroderi på det vänstra bröstet i vitt. De korta ärmarna säkerställer optimal ventilation och det gädda -liknande vävda materialet garanterar optimal rörelsefrihet i alla aktiviteter.

busse-polo-shirtbesättningen är tillverkad av 80% polyester, 16% nylon och 4% elastan. Denna materialkomposition säkerställer en utmärkt passform och en bekväm passform. Dessutom är det tvättbart, snabbt och fryser - idealisk för aktiv livsstil för moderna ryttare.

Översikt:

  • Sporty-skräddarsydd, modern kvinnors polo-skjorta med knappen för knappen
  • Sportig, subtil design med klassiska hästhuvud broderier
  • Korta ärmar
  • Pikee -liknande vävt material för optimal rörelsefrihet
  • Tvättbar, snabbtorkning, järnfri
  • Material: 80% polyester, 16% nylon, 4% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 80% polyester, 16% nylon, 4% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar polo-shirtbesättning

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-shirtbesättningen?
Busse Polo-Shirt-besättningen är en sportig skräddarsydd, modern kvinnors polo-skjorta med en knappbar. Det imponerar med sin sportiga, subtila design med klassiska hästhuvudbroderier, dess korta ärmar och det gädda -liknande vävda materialet för optimal rörelsefrihet. Skjortan, som består av 80% polyester, 16% nylon och 4% elastan, är tvättbar, snabbtorkning och järnfri.

för vem är busse-polo-shirtbesättningen särskilt lämplig?
Busse Polo-Shirt-besättningen är idealisk för aktiva kvinnor som värderar stil och funktionalitet. Dess kombination av sportig design, komfort och rörelsefrihet gör det till ett perfekt val för olika aktiviteter, från att åka till fritidsaktiviteter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.