BUSSE Skosnören LAVAL 245 grå i korthet:


busse snören lava - kvalitet och komfort för dina skor

Bussarnas snören Laval är speciellt utvecklade för att erbjuda dina skor optimalt grepp och maximal komfort. De är mångsidiga och idealiska för olika typer av skor.

Den speciella fördelen med dessa snören är deras höga kvalitet. De är hållbara och robusta, vilket garanterar användning med lång stans. Laces är pålitliga och säkra, så att du kan lita på dina skor, vare sig det är i vardagen, sport eller på jobbet.

Bussarnas snören Laval är idealisk för alla som fäster vikt vid kvalitet, komfort och tillförlitlighet. Du är det perfekta valet för alla som gillar att sätta ihop sina skor.

Laces är gjorda av 100% bomull, vilket ger dem en naturlig, trevlig känsla och hållbarhet. De levereras i par.

Översikt:

  • Kvalitativa snören för optimalt håll och komfort
  • Hållbar och robust
  • mångsidig
  • Från 100% bomull
  • levereras i par

Tekniska data:

  • Material: 100% bomull

leveransomfång:

1 par bussar snören Laval

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna Laces Laval?
Bussarna Laces Laval erbjuder optimalt håll och komfort tack vare deras kvalitet. De är hållbara och robusta och består av 100% bomull.

för vem är bussarna som snörer lava särskilt lämpliga?
Bussarnas lava är idealiska för alla som värderar kvalitet, komfort och tillförlitlighet. De är lämpliga för olika typer av skor och är lämpliga för både vardagen såväl som för sport eller arbete.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.