BUSSE Skosnören ELASTIC 60 svart i korthet:


bussar snörer elastiska - flexibilitet och komfort för dina skor

Bussarnas snörningar Elastiska är speciellt utvecklade för att erbjuda dina skor optimalt grepp och samtidigt trevlig komfort. De är mångsidiga och idealiska för olika typer av skor.

Den speciella fördelen med dessa snören ligger i dess elasticitet, vilket säkerställer ytterligare komfort och perfekt passform. De anpassar sig individuellt till formen på din fot och erbjuder således optimalt grepp utan att fnyra. Dessutom är snören extremt hållbara och robusta, vilket garanterar lång användning.

Bussarnas snörningar elastiska är lämpliga för alla som fäster värde till komfort och noggrannhet - vare sig i vardagen, i sport eller på jobbet. De är det ideala valet för alla som vill vara flexibla och bra till fots.

Laces är tillverkade av elastiskt material av hög kvalitet, som är både flexibelt och hållbart. De levereras i par.

Översikt:

  • Elastiska snören för optimalt håll och komfort
  • Individuell anpassning till foten
  • Hållbar och robust
  • mångsidig
  • Tillverkad av högkvalitativt elastiskt material
  • levereras i par

Tekniska data:

  • Material: elastiskt material av hög kvalitet

leveransomfång:

1 par bussar snörer elastiska

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna elastiska?
Bussarna erbjuder elastiska tack vare deras elasticitet. De anpassar sig individuellt till foten och är gjorda av ett hållbart och robust elastiskt material.

för vem är bussarna är särskilt lämpliga?
Bussarna är elastiska för alla som värderar komfort och noggrannhet. De är mångsidiga och lämpliga för både vardagen, sport och arbete.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.