BUSSE Väska RIO grå i korthet:


Busse Bag Rio - Din mångsidiga väska för turnering, stabil och fritid

Busse Bag Rio är en stabil väska som är särskilt lämplig för användning vid turneringar, i stallen och på fritiden. Deras huvudfunktion är säker och ordnad lagring av dina personliga föremål och ridredskap.

Väskan erbjuder en mängd speciella egenskaper och fördelar. Den är utrustad med en tunnelprocess som kan stängas snabbt med en propp. Dessutom finns det en liten blixtlåsficka inuti påsen, som är idealisk för lagring av nycklar och liknande små föremål och erbjuder också en pennahållare.

Det yttre av busspåsen Rio är utrustad med åtta praktiska utanför fack, inklusive två med blixtlås, två med kardborrfäste och fyra öppna fack. Dessa erbjuder gott om utrymme och flexibilitet för att hålla dina artiklar organiserade. Väskan har två generösa handtag och en avtagbar, justerbar axelrem som säkerställer ytterligare bärande komfort.

Väskan är gjord av stabilt, lättvårdspolyestermaterial med polyesterlining inuti och utrustade med PVC-stativ för att förhindra att den tippas över.

Översikt:

  • Standsäker påse för turnering, stabil och fritid
  • För att stänga genom tunnelprocessen med proppen
  • Liten blixtlås i den inre fickan med pennhållare
  • 8 PRAKTISKA UTANFALLA STÄLLNINGAR
  • Två generösa handtag och avtagbara, justerbara axelrem
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial, polyesterlining inuti
  • Exteriör Ämnen: 8 (2 med dragkedja, 2 med kardborrband, 4 öppna)
  • Handtag: Två, generöst dimensionerade
  • axelband: avtagbar, justerbar

leveransomfång:

1x busspåse rio

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder busspåsen Rio?
Buspåsen Rio är en stabil väska med åtta praktiska yttre motiv, en tunneldrag för snabb stängning och en liten inre fickan med dragkedja och pennhållare. Den har två generösa handtag, en avtagbar, justerbar axelrem och är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial.

för vem är busspåsen Rio särskilt lämplig?
Busse Bag Rio är idealisk för alla som är en mångsidig, välorganiserad och hållbar väska för turneringar, stallen eller fritiden behövs.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.