BUSSE APIA-WINTER jodhpur ankelstövel 36 svart i korthet:


busse jodhpur ankelstövlar apia-vinter-excellens och värme för kalla dagar

busse jodhpur ankelstövlar apia-vinter är en utmärkt jod fotled för kalla dagar som övertygar i design och komfort. Det är det ideala valet för alla som inte vill göra utan kvalitet, komfort och stil även på vintern.

Denna ankelstövel sticker ut på grund av dess speciella egenskaper. Den har en elegant hålmönsterdekoration i brogue design och en underlagd YKK ® up> blixtlås vid framsidan, säkrad med en läderstång med en tryckknapp. Det övre materialet är tillverkat av den finaste kohuden, som är både hållbar och attraktiv.

Busse Jodhpur-stövlarna Apia-Winter matas med en mysig, varm syntetisk päls, inklusive den inre sulan, för att säkerställa varma fötter även på kalla dagar. På båda sidor ger elastiska skär i fotleden och en stötdämpande gummiprofil med en fast häl ger ytterligare komfort och säkerhet.

En annan höjdpunkt i denna ankelstövel är den avtagbara, förformade inre sulan, som är extra -dämpning och reducerande och därmed säkerställer all -dags komfort.

Översikt:

  • Utmärkt jodhpur ankelstövlar för kalla dagar
  • Elegant hålmönsterdekoration i brogue design
  • Underlagd YKK

    ® ​​ up> blixtlås framtill

  • Ober -material tillverkat av den finaste kohuden
  • Fed med mysig, varm konstpäls
  • Bilaterala elastiska insatser
  • Stötdämpande gummiprofilsula
  • Avtagbar, förformad inre sula

Tekniska data:

  • Material: Finaste cowhide
  • Mat: Mysig, varm konstpäls
  • Profilsula: stötdämpande gummi
  • Inre sula: avtagbar, förformad

leveransomfång:

1x bussar jodhpur ankelbot apia vinter

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna jodhpur ankelstövlar apia-vinter?
Jodhpur-ankelstöveln apia-vinter är en utmärkt Jodhpur-ankelstövel, som med en elegant hålmönsterdekoration i Brogue Design och en underlagd YKK ® - up> Zipper. Den är gjord av den finaste kohuden och fodrad med en mysig, varm syntetisk päls. Dessutom har den bilaterala elastiska insatser i ankelområdet och en stötdämpande gummiprofilsula.

för vem är bussarna jodhpur ankelstövlar apia-vinter särskilt lämpliga?
Bussarna jodhpur ankelstövlar apia-vinter är idealisk för alla som också är en högkvalitativ och stilfull sko Utrustning på vintern söker. På grund av dess varma utfodring erbjuder den optimal komfort och värme i kallt väder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.