BUSSE Jodhpur ankelstövel CLASSIC 36 brun i korthet:


busse jodhpur ankelstövlar klassiker - elegant och funktionell

busse Jodhpur Ankle Boots Classic är en klassiskt enkel tempo -stövel gjord av cowhide, som perfekt förbinder elegans och funktionalitet. Det är det ideala valet för alla som värderar kvalitet, komfort och stil.

Denna ankelstövel sticker ut på grund av dess speciella egenskaper. Den har en elastisk användning på sidan, vilket gör det lättare att ta på sig och ta av och säkerställa en optimal plats. Den snabbt torkande nylonlinjen inuti fotleden erbjuder ytterligare komfort och håller dina fötter torra.

busse Jodhpur Ankle Boots Classic har en avtagbar inre sula, som också är utrustad med en snabb torr nyloning. Den icke-halkade TPR-profilen med en fast häl säkerställer säker hållning och stabilitet, både i sadeln och när du går.

Översikt:

  • Classic Train Ankle Boots gjorda av Cowhide
  • Elastisk användning på sidan
  • Snabbtorkning av nylonlinje
  • Avtagbar inre sula
  • Icke-halk TPR-profilsula med ett fast stycke

Tekniska data:

  • Material: Cowhide
  • Inre linje: snabbt torkande nylon
  • Profilsula: Icke -Slip TPR

leveransomfång:

1x bussar jodhpur ankelstövlar klassiker

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna IODHPUR -ankelstövlar klassiska?
Bussarna Jodhpur Boots Classic är en klassisk tågantkel med en elastisk användning på sidan. Den har en snabbt torkande nylonlinje samt en avtagbar inre sula och en halkprofilsula.

för vem är bussarna jodhpur boot stövlar klassiker särskilt lämplig?
Bussarna jodhpur stövlar klassiker är idealisk för alla som letar efter en elegant och samtidigt funktionell skoslösning. Det erbjuder optimal komfort och säkerhet i både sadeln och när du går.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.